VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Hasan Kanca'ya bayram müjdesi!

26 Ekim 2012

Bolu’da, geçen günlerde evine hırsız giren ve 350 bin TL’lik otomobili ile yüklü miktarda parası ...

Bolu’da, geçen günlerde evine hırsız giren ve 350 bin TL’lik otomobili ile yüklü miktarda parası çalınan işadamı Hasan Kanca’ya polis ekiplerinden sevindirici haber geldi. İşadamının çalınan otomobili İstanbul’da bulundu. Kanca da bayramın ikinci gününde İstanbul’a giderek otomobilini aldı.

Olay, Kalıcı Konutlar bölgesinde işadamı Hasan Kanca’ya ait villada meydana geldi. Sabah saatlerine doğru işadamının villasına giren kimliği belirsiz kişi, Hasan Kanca’nın cep telefonu ve montunu evden alarak otomobilin bulunduğu garaja indi. Garajdan 350 bin TL değerindeki Mercedes marka otomobili çıkaran şahıs araca binerek villadan uzaklaştı. Otomobilin harekete geçtiğini gören işadamının eşi kocasına haber verdi. Polis ekiplerinin villada yaptığı incelemeden sonra geniş çaplı arama başlatıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin sıkı takibi sonucu çalınan otomobil İstanbul’da bulundu.

Yaptığı açıklamada, otomobilini almak için İstanbul’a gittiğini söyleyen Hasan Kanca, “Bolu ve İstanbul polisine teşekkür ediyorum. Otomobili buldular. Ben de şu an İstanbul’a otomobili almaya gidiyorum. Çifte bayram yaşadık mutluyuz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.