VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Küçük kız herkesi şaşırttı!

26 Ekim 2012

Bolu’da Kurban Bayramı’nda renkli görüntüler ortaya çıktı. En çok da traktörle kurbanlık taşıyan kız çocuğu ...

Bolu’da Kurban Bayramı’nda renkli görüntüler ortaya çıktı. En çok da traktörle kurbanlık taşıyan kız çocuğu herkesi şaşırttı.

Kurban Bayramı dolayısıyla kentin birçok mahallesinde vatandaşlar vazifelerini yerine getirdi. Ancak her yıl olduğu gibi bu bayramda da görüntüler değişmedi. Bolu’nun Dodurga Mahallesi’nde bir dana kesimin yapılacağı alana getirildi. Bir süre vatandaşlara zorluk çıkaran dana ayaklarından urganla bağlanarak kepçe yardımıyla bacaklarından havaya asıldı. Tekbir getirilmesinden sonra ilk bıçak vuruldu. Kurban kesimi sırasında çocukların korkarak alandan kaçtığı gözlenirken, küçük yaştaki bir çocuk dondu kaldı. Arkadaşlarının yanına gelen çocuk, “Anam, danaya bak” diyerek korkusunu ifade etti. Çevrede bulunan vatandaşların ise küçük çocukları kurban kesiminden uzak tutmaması dikkat çekti.

Bir başka kurbanlık görüntüsü de Sağlık Mahallesi’nde kaydedildi. Ellerinden kaçırdıkları ineği bir süre sonra yakalayan vatandaşlar, hayvanı kurbanlık alana götürmek için urganla traktöre bağladı. Traktörün direksiyonuna geçen küçük yaşta bir kız çocuğu yolda ilerlerken hayvan yere düştü. Gazetecilere ‘çekmeyin’ diye tepki gösteren kız yoluna devam etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.