VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Konuyu Başbakan'a ileteceğim"

23 Ekim 2012

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Dr. Hüseyin İka'nın İzzet Baysal Devlet Hastanesi ...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Dr. Hüseyin İka'nın İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden alınması konusunda AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’u eleştirerek, “Ercoşkun, deyim yerindeyse Hüseyin İka’nın ayağını kaydırdı. Konuyu Başbakan'a kadar götüreceğim” dedi.

Ali Ercoşkun’un, Başhekim Hüseyin İka’nın görevden alınmasında büyük pay sahibi olduğunu iddia eden Özcan, “Maalesef uzun süredir takip ettiğimiz bir konuydu. Benim duyumlarıma göre de Hüseyin İka’nın yerine hem bir genel sekreter atanmış, hem de başhekimlik görevine devam etmesi de istenmemiş. Bu uzun süredir verilen bir uğraşın sonucudur. Bu uğraşı veren de bizim Bolu Milletvekilimiz Sayın Ali Ercoşkun’dur. İl Başkanlığı döneminden bu yana mesaisinin yarısını Sayın Hüseyin İka’yı görevden aldırmaya ayırmıştı. Bu yoğun emek ve mesai sayesinde herkese rağmen, Bolululara rağmen, hastane çalışanlarına rağmen, maalesef kendi deyimiyle Hüseyin İka’nın ayağını kaydırmayı başarmış” diye konuştu.

“SAYIN BAŞBAKANA İLETECEĞİM”

Konunun takipçisi olacağını ve yaşanan gelişmeleri Başbakan’a ileteceğini söyleyen Tanju Özcan, “Bu konuyu Sayın Başbakan enine boyuna bilecek. Defalarca yazacağım ve meclis kürsüsünden bu konuyu anlatacağım. Bolu halkının bunu bilmesini istiyorum. Sayın milletvekilini de bu davranışından dolayı Bolu kamuoyu önünde açıkça kınıyorum” dedi.

1 yorum yapılmış
  • garip vatandaş
    22 Ekim 2012 • 11:00
    TAKİPÇİSİ OLUNACAK BELKİ DAHA MÜHİM İŞLERDE VARDIR.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.