VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Herkesi esir etti...

23 Ekim 2012

Bolu’da borçlarından bunalınca baz istasyonu direğine çıkarak intihar etmek isteyen şahıs 4 saat boyunca polise ...

Bolu’da borçlarından bunalınca baz istasyonu direğine çıkarak intihar etmek isteyen şahıs 4 saat boyunca polise ecel terleri döktürdü. Şahsı karısı bile ikna edemedi.

Yaklaşık dört saat süren intihar girişimi Sağlık Mahallesi Zekayi Konrapa Bulvarı’nda meydana geldi. Kendisini üç ayrı şahsın tehdit ederek borca soktuğunu ve evine icra geldiğini iddia eden Kadir Akbaş (45) isimli şahıs, baz istasyonunun direğine çıkarak intihar etmek istedi. Vatandaşın baz istasyonu direğine çıktığı ihbarını alan polis, 112 Acil Servis ekipleri ve itfaiyeyle birlikte olay yerine akın etti. İilk olarak itfaiye merdiveniyle direğe çıkmak isteyen polis, şahsın daha da yükseğe tırmanması sonucu bu kararından vazgeçti. Polisin ikna çabaları yeterli olmayınca olay yerine psikolog çağırıldı. Sağlık İl Müdürlüğü’nde görev yapan bayan psikolog Arzu Babat, baz istasyonunun tepesindeki Kadir Akbaş’la telefonla görüştü. Ancak bu ikna çabası da yeterli olmayınca eşi olay yerine çağırıldı.

İlk önce telefonda karısıyla görüşen öfkeli adam, eşinin “aşağı in” sesine de kulak vermedi. Yaklaşık 4 saat süren bekleyişin ardından olay yerine İl Emniyet Müdür Yardımcısı’nın gelmesiyle şahıs aşağı indirildi. Bir süre Emniyet Müdür Yardımcısıyla görüşen şahıs daha sonra karakola götürüldü.

1 yorum yapılmış
  • halil
    23 Ekim 2012 • 11:00
    nasıl iş anlamadım devlet icra kalktı borçlunun eşyası icra tarafından alınamıyacak diyor ama herşey eskisi gibi devam ediyor vatandaş ne yapacağını şaşırdı artık....allah borçluya kolaylık versin......
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.