VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Arkadaşlarımı kutluyorum"

23 Ekim 2012

Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı ...

Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonunu değerlendirerek, “Arkadaşlarımız başarılı çalışmayla 20 ton kaçak çay, 12 bin paket sigara ve 25 kilo eroin ele geçirdi. Hepsini teker teker kutluyorum” dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, D-100 Karayolu’nun Kuruçay mevkiinde yaptıkları operasyonda bir TIR dolusu kaçak çay, kaçak sigara ve eroin maddesi ele geçirdi. Operasyon sonrası TIR’da arama yapılan alana gelen İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, operasyonla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Kaçakçılık ekibine teşekkür eden Durmuşlar, “Bildiğiniz gibi Bolu iki şehir arasında geçiş noktası. Dolayısıyla bu tür ihbarlar geliyor. Arkadaşlarımız da iyi değerlendiler. Operasyonda 20 ton kaçak çay, 12 bin paket kaçak sigara ve 25 kilogram da eroin maddesi ele geçirildi. Kaçakçılık ekibindeki arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, TIR’da ele geçirilen kaçak çay çuvallarını inceledi. Daha sonra operasyon hakkında detaylı bilgi alan Durmuşlar, karakoldan ayrıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.