VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kıyıma tepkiler büyüyor...

23 Ekim 2012

Bolu İl Sağlık Genel Sekreterliği görevine getirilen Dr. Murat Özmen'in ilk icraat olarak görevden aldığı ...

Bolu İl Sağlık Genel Sekreterliği görevine getirilen Dr. Murat Özmen'in ilk icraat olarak görevden aldığı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin İka için sivil toplum örgütleri ayaklandı. Sivil toplum örgütleri Çarşamba günü saat 14:00'de İzzet Baysal Devlet Hastanesi önünde basın açıklaması yapacaklar.

Geçtiğimiz hafta Bolu Sağlık İl Genel sekreteri olarak atanacağı kesinlik kazanan, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu'nda Satın alma Daire Başkanı olarak görev yapan Dr. Murat Özmen'in, ilk icraatı ise İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin İka'nın yerine başka bir ismi getirmek olmuştu. Yapılan haberlerin ardından Bolu Muhtarlar Derneği Başkanlığı, BTSO, BESOP, BESOB' bağlı odalar, TMMOB'YE bağlı odalar, Bolu Ziraat Odası, Belediye-İş sendikası ve bazı sendikalar, temsilci ve yönetim kurulu üyelerinin yapacağı basın açıklamasında Hüseyin İka'nın görevden alınma kararının kınanacağı öğrenildi.

Çok sayıda sivil toplum örgütlerinin yönetici ve üyelerinin katılacağı açıklama çarşamba günü saat 14:00'de İzzet Baysal Devlet Hastanesi önünde yapılacak.

1 yorum yapılmış
  • garip vatandaş
    22 Ekim 2012 • 11:00
    kardeşim ne görevden alınması ya adam büyük olduyor ben sağlık genel sekreteri olmazsam başhekim olarak görev almam diyor sizlerde bilip bilmeden muhalefet oluyorsunuz. sorun kendisine o kadar basın la içiçe olan basın olmadan iş yapmayan medyatik başhekiminize sorsanıza gerçekleri kendi ağzın dan basına açıklasaya
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.