VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İlk işini talimatla başardı...

22 Ekim 2012

Geçtiğimiz hafta Bolu Sağlık İl Genel sekreteri olarak atanacağı kesinlik kazanan, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu'nda ...

Geçtiğimiz hafta Bolu Sağlık İl Genel sekreteri olarak atanacağı kesinlik kazanan, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu'nda Satınalma Daire Başkanı olarak görev yapan Dr. Murat Özmen’in, Bolu’da birlikte çalışacağı kadroyu oluşturmaya başladığı belirtiliyor. Murat Özmen'in ilk işi birilerinin talimatıyla İzzet Baysal Devlet Hstanesi Başhekimi Hüseyin İka'nın yerine birini getirmek oldu.

Edinilen bilgiye göre, Bolu Hastaneler Birliği Yöneticiliği’ne İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi eski Başhekimi Anestezi Uzmanı Dr. Abdullah Danışman getirilirken, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne ise Bolulu Genel Cerrahi Uzmanı Dr. İbrahim Özcan getiriliyor. 

Dr. Murat Özmen’in, Fizik Tedavi, İzzet Baysal Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Hülya Ensari, Fizik Tedavi Hastanesi Başhekimi Gönül Canpolat ile birlikte çalışmaya devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: www.bolununsesi.com

1 yorum yapılmış
  • serkan
    22 Ekim 2012 • 11:00
    gazeteci olarak hüseyin ikayı nasıl biliyosunuz medyada oo şöyle böyle kusura bakmayın olayın medya yönü hariç ak parti yönetimine kafa tutan ak parti teşkilatına kafa tutan kendi kafasına göre adam yerleştiren çıkaran bir kimse ve bürokrat olan kendisi hiç kimse türkiyede vazgeçilmez değil biri gider biri gelir habercilik öyle medyatik kişileri boluya baklava şeker gibi sunmak değil olayların arka planını bilmeden ve bilmediğiniz için kuru sıkı haber yapıyosunuz objektif olmanız temennisiyle
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.