VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Beşiktaş tesisi için kararını verdi!

19 Ekim 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, belediye binasında basın toplantısı düzenleyerek müjdeli haberi verdi. Beşiktaş Kulübü, ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, belediye binasında basın toplantısı düzenleyerek müjdeli haberi verdi. Beşiktaş Kulübü, Seben Kaymakamlığı’na yazı göndererek tesis yapımı için onay verildiğini açıkladı. Siyah beyazlı kulüp Taşlı Yayla Göleti yanında tesis kuracak.

Bolu’yu spor turizminde bir adım daha öne geçirecek proje mutlu sonla tamamlandı. Kamp tesisi kurdurmak için Fenerbahçe’yi Düzce’ye kaptıran Bolu, Beşiktaş’ı ise ikna etmeyi başardı. Geçtiğimiz aylarda Beşiktaşlı yöneticilerin Bolu’nun Seben ilçesinde bulunan Taşlı Yayla Göleti’nde yaptığı incelemelerden sonra net karar açıklandı. Bolu Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen basın toplantısına Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Seben İlçe Kaymakamı Alper Balcı, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Boluspor Başkanı Abdullah Abat ve eski başkan Necip Çarıkçı katıldı.

Müjdeyi verdi!

Beşiktaş’lı yöneticilerle tesis alanı için yapılan görüşmenin sonucunu açıklayan Başkan Yılmaz, “Biz yıllardan beri Bolu’nun spor turizmi açısından bir numara olması için uğraşıyoruz. Bunun için de üç büyükler başta olmak üzere birçok kulüple, kentimize kamp merkezleri yapmaları için görüşmeler yaptık. Son görüşmemiz Beşiktaş Kulübü ile oldu. Beşiktaş yönetimi de Seben Kaymakamımızı arayarak müjdeli haberi verdi. Beşiktaş Bolu’ya tesis kuruyor. Bu gelişme hem Bolu’ya hem de Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kaymakam iddialı!

Seben Kaymakamı Alper Balcı da iddialı açıklamalarda bulunarak, “Seben diye bir ilçe var ancak herkes unuttu. Artık kimse bizi unutmayacak. Beşiktaş takımı tesis alanını belirledi. Bundan sonra Abant’ın rakibiyiz” ifadelerine yer verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.