VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Nurtopu gibi doğdular...

18 Ekim 2012

Bolu’da geçtiğimiz aylarda faaliyete başlayan Özel Fatma Hatun Hastanesi’nin ilk bebekleri de gerçekleşen başarılı operasyonla ...

Bolu’da geçtiğimiz aylarda faaliyete başlayan Özel Fatma Hatun Hastanesi’nin ilk bebekleri de gerçekleşen başarılı operasyonla dünyaya geldi.

Hacer ve Mehmet Kaya çiftinin 3 kilo 500 gram ağırlığında dünyaya gelen minik kızlarına ‘Fatma Hatun’ ismi verilirken, Özlem ve Yaşar Uy çiftinin 4 kilo 100 gram ağırlığındaki minik bebeklerine de ‘Egemen Yiğit’ adı verildi. Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir minik bebeklere altın takarak, 18 yaşına kadar iki bebeğinde sağlık masraflarının hastane tarafından karşılanacağını, tüm tedavilerinin ücretsiz olarak verileceğini ifade etti.

“BEBEKLER SON DERECE SAĞLIKLI”

Özel Çağsu Hastanesi açıldığında doğan ‘Çağsu’ bebeğin de şimdi büyüdüğünü ve 7 yaşına geldiğini söyleyen Demir, bu mutluluğu tarif etmenin zor olduğunu söyledi. Demir, “Çok şükür bugün Bolu nüfusuna Fatma Hatun Hastanesinin iki bebeğini daha kattık. Bebeklerimiz son derece sağlıklı. Sağ olsun aileler incelik gösterdiler ve kız bebeğimizin adını ‘Fatma Hatun’ koydular. Bildiğiniz gibi birde ‘Çağsu’ bebeğimiz var bizim, şuanda 7 yaşında. Biz Fatma Hatun bebeğimizin ve diğer bebeğimizin de sağlık sponsorluğunu da üstlendik. Bebeklerimize uzun ömürler ve sağlıklı, mutlu bir yaşam diliyoruz. Bu başarılı operasyonları gerçekleştiren sağlık ekibimizi de kutluyorum. Fatma Hatun Hastanesi çok güzel bir hastane oldu. Herkes gelebilir ve sağlık hizmetlerimizden yararlanabilirler” diye konuştu.

 

“ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYORUZ”

İki doğumunda başarılı geçmesini ve bebeklerin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmelerini sağlayan Kadın Doğum Uzmanı Cengizhan Kolata’da, Fatma Hatun Hastanesi’nde birçok imkanla etkin ve seçkin tedavi hizmeti sunduklarını söyledi. “Kolata, “Özverili çalışıyoruz. Hastanemizin imkanları gayet iyi. Tedavi için hastalarımızı hastanemize bekliyoruz. Bebeklerimize Allah’tan uzun ömürler diliyoruz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.