VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu adam Ak Parti'ye üye olamıyor!

18 Ekim 2012

2009 yılında AK Parti’den istifa eden fakat bugünlerde yeniden AK Parti’ye üye olmak isteyen Nadir ...

2009 yılında AK Parti’den istifa eden fakat bugünlerde yeniden AK Parti’ye üye olmak isteyen Nadir Gürkan Yetkin, bir türlü olumlu sonuç alamadı. Yetkin, AK Parti’ye üye olamıyor.

AK Parti Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyeliği yapan, 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde Belediye Meclis Üyeliği’ne seçilen, 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde ise 3’ncü yedek üye olarak listede yer alan Nadir Gürkan Yetkin, aynı yıl AK Parti’den istifa etmişti. Geçtiğimiz ay tekrar AK Parti’ye üye olmak için müracaat eden Nadir Gürkan Yetkin’e aradan geçen 1 aya rağmen olumlu ya da olumsuz bir cevap verilmedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na 17.09.2012 tarihinde üyelik dilekçesini veren fakat aradan geçen 1 aylık süre zarfında olumlu ya da olumsuz cevap alamadığını dile getiren Nadir Gürkan Yetkin, “Ben bu partinin kurucu üyeleri arasında yer alıyorum. Uzun süre Belediye Meclis Üyeliği görevinde de bulundum. Geçtiğimiz süreçte parti içinde ki olumsuzluklar yüzünden partimden istifa etmiştim. Şimdi yine partime dönmek istiyorum. Fakat 1 aydır olumlu ya da olumsuz bir cevap alamadım. Halen merakla beklemekteyim” dedi.

Kaynak: Bolu Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.