VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Vali'nin evi yıkılıyor!

18 Ekim 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın, “Valilik Konağı’nı yıkacağız” açıklamalarını Vali İbrahim Özçimen de doğruladı. Yeni ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın, “Valilik Konağı’nı yıkacağız” açıklamalarını Vali İbrahim Özçimen de doğruladı. Yeni konak Kalıcılı Konutlar bölgesine yapılacak.

Köroğlu TV’de yayınlanan ‘Basın Toplantısı’ programına katılan Vali İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın Kızılay Parkı ve Anıt Park’ın karşısında bulunan Vali Konağı’nın bulunduğu yerden kalkacağı yönünde yaptığı açıklamaları doğruladı. İlimize atanan Valilerin ailesi ile birlikte ikamet ettiği yer olan Vali Konağı’nın, Kent Meydanı projesi içinde yer aldığını, burayı imara yeşil alan olarak geçireceklerini belirten Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın bu görüşlerini Vali İbrahim Özçimen değerlendirdi. Vali Özçimen, “Bizde olduğumuz yerden memnun değiliz. Orada özellikle müzik olduğu dönemlerde çok rahatsız oluyoruz. Geçtiğimiz yıl çocuklarımız sınava hazırlanırken, yaz aylarında kapı pencereyi kapatmak zorunda kaldık. Biri ağlarken, biri gülemez. Ayrıca orada kadın doğum hastanesi de var. Onlarında rahatsızlıkları var” ifadelerine yer verdi.

Yer ilk defa açıklandı

Vali Konağı’nın yeri için gerekli tespitlerin yapıldığını belirten Vali İbrahim Özçimen, İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nin altında bulunan İl Özel İdaresi’nin asfalt şantiyesinin bulunduğu bölgenin çok uygun olduğunu belirterek, “Bu bölge çok güzel bir bölge. İnşallah güzel bir Vali Konağı yapılır” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.