VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Sağlık sekreterliğinde flaş gelişme...

15 Ekim 2012

Geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanlığı tarafından atanan İl Sağlık Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yaşar’ın ...

Geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanlığı tarafından atanan İl Sağlık Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yaşar’ın Bolu’ya atanması gerçekleşmedi.

Bolu Gazetesi’nin haberine göre, Sağlık Bakanlığı tarafından ismi geçen hafta açıklanan ve ilimize Sağlık Genel Sekreteri olarak atandığı duyurulan Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yaşar’ın ataması yine Sağlık Bakanlığı tarafından durduruldu. Alınan bilgiye göre mevcut Başhekim Hüseyin İka’nın bu göreve getirilmemesinin ardından Bolu kamuoyu özellikle Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’a büyük tepki göstermişti. Ercoşkun dışında ki tüm Bolu’da ki siyasi irade de Hüseyin İka’nın bu göreve layık olduğunu Sağlık bakanına bildirmişti. Tüm bu gelişmeler ışığında Sağlık Bakanlığı Bolu’da İl Sağlık Genel Sekreteri atamasını şu an durdurdu.

Konuyla ilgili olarak Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör’e telefonda açıklama yapan Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yaşar, “Şu şartlar altında Bolu’da görev yapmam mümkün görünmüyor. Zaten bu gelişmelerden sonra Bakanlığa’da Bolu’da görev yapmayacağımı söyledim” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.