VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Hakkı Fidan'ı çıldırtan kaza...

15 Ekim 2012

Çaydurt - Bolu arasındaki yolda bakım çalışmaları nedeniyle dün meydana gelen kazada 2 kişi ölmüş ...

Çaydurt - Bolu arasındaki yolda bakım çalışmaları nedeniyle dün meydana gelen kazada 2 kişi ölmüş 3 kişi de yaralanmıştı. Kaza sonrası olay yerinde görüntülenen CHP’li eski İl Genel Meclis Üyesi ve işadamı Hakkı Fidan, yol çalışmalarında bulunan işçilerle kavga ederek, kaza sebebinin hatalı sollama olamayacağını iddia etti ve yolda çalışanları gerekli tedbirleri almamakla suçladı. 

Gazetecilerin kazayı görüntüledikleri sırada olay yerine gelen Hakkı Fidan da yoldaki çalışmalarda gerekli önlemler alınmadığı gerekçesiyle yolda çalışan işçilerle kavga etti. Hakkı Fidan yoldaki hataları görerek, bu yolun daha önce anlamsız yere daraltıldığının altını çizerek, “Zaten dar olan yolu ortadan ikiye bölmek için konulan dubalar yolun ortasında geziyordu. Büyük ihtimalle buradaki kazada bu dubalar yüzünden meydana geldi. Kaza yapan sürücü yolun ortasındaki dubaya çarpmamak için direksiyon kırdığı sırada karşı yönden gelen araca çarpmış. Zaten dar olan yolda araçlar yan yana zor geçiyor. Bu kazanın hatalı sollama nedeniyle meydana gelmiş olabileceğine inanmıyorum. Bu yol zamanında daraltanlar ve çalışma nedeniyle gerekli önlemleri almayanlar suçludur” diye bağırdı.

Yoldaki hatalara isyan eden Hakkı Fidan ile kendisine müdahale etmek isteyen bir yol işçisi ile aralarında yaşanan ağız münakaşası, az kalsın kavgaya dönüşüyordu. 

2 yorum yapılmış
  • omer faruk
    14 Ekim 2012 • 11:00
    Hakkı bey Trafik müdürü felan mı oldu yoksa. Her işe karışması hayra alamet değil doğrusu. Gündeme gelmek için başka yolara baksa daha iyi olur. Yuh yaaa.. ilkokul mezunuymuş...
  • Mmm
    14 Ekim 2012 • 11:00
    Kendisi ilkokul mezunu olan__ bu nasil bir cumledir haberi yapsn arkadas fikir mi brlirtiyon haber mi bu kose yazisimi.....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.