VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yaşlı adamın kaderi...

15 Ekim 2012

 Mudurnu’nun Taşkesti beldesinde odun yüklü traktörden düşen Nadir Erdoğdu (75) hayatını kaybetti.   Olay, Avdullar köyüne bağlı ...

 Mudurnu’nun Taşkesti beldesinde odun yüklü traktörden düşen Nadir Erdoğdu (75) hayatını kaybetti.

  Olay, Avdullar köyüne bağlı Öküz Ova Yaylası’nda meydana geldi. Taşkesti beldesinde bulunan Avdullar köyünde ikamet eden Gökhan Dinç (23) ve kardeşi Yakup Dinç (16), kışlık odun yapmak için Öküz Ova Yaylası’ndaki ormanlık alana gitti. Ormanda hazırlıkları odunları traktörün arkasındaki römorka yükleyen iki kardeş Avdullah köyüne dönmek üzere yola koyuldu. Bu sırada aynı köyde ikamet eden Nadir Erdoğdu, “Ben de sizinle köye geleyim” diyerek gençlerden yardım istedi. İki kardeş ise traktörde yer olmadığını söyledi. Ancak yaşlı adam ısrarcı davranarak, “Ben odunların üzerinde giderim” diyerek römorkun üzerine çıktı.   

 Köye iki kilometre kala römorktaki odunlar kayarak yuvarlanmaya başladı. Nadir Eroğlu da odunlarla birlikte yere çakıldı. Beton zemine düşen yaşlı adam kafasından ve göğsünden ağır yaralanarak olay yerinde hayatını kaybetti. Römorkun fren sistemini kontrol eden iki kardeşten Yakup Dinç de odunların üzerine devrilmesi sonucu yaralandı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.