VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Alaaddin Yılmaz bu sefer çok kızdı

14 Ekim 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kendisi hakkında sürekli iddia ve suçlamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kendisi hakkında sürekli iddia ve suçlamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan’a, “Belediye Başkanı olarak şahsımın dokunulmazlığı yoktur. Sayın Milletvekili suçlamaları ile ilgili belge ve bilgiye sahipse hukuki yollara başvurmalıdır. Aksi bir tutumun “art niyet” içerdiği çok açıktır. Eğer ortaya attığı bu ciddi suçlama ve iddiaları ispatlayamazsa, kendisini ‘müfteri’ ilan edeceğim” dedi.

 

“ÇAMUR AT İZİ KALSIN MANTIĞI”

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yayınladığı basın açıklamasında, “CHP Milletvekili Sayın Tanju Özcan’ın gündemde kalmak, polemik yaratmak için şahsımla yaptığı ilgili suçlamalarını, açıklamalarını büyük bir hayretle izliyorum. Sayın Vekilin, derinliği olmayan muhalefet anlayışı ile şahsıma yönelik, gerçek olmayan, hiçbir belge ve bilgiye dayanmayan, tamamen ‘çamur at izi kalsın’ mantığı ile yaptığı suçlamaları, taşıdığı “hukuk adamı” kimliği ile bağdaşmamaktadır. Belediye bir kamu kurumudur. Bolu Belediyesinin ve Belediye Başkanının yaptığı tüm harcamalar, devletin ilgili kurumları tarafından denetlenir. Attığımız her adımın, harcadığımız her kuruşun hesabını veriyoruz. “Öyle bir belediye başkanı tarafından yönetiliyoruz ki günde bu şehrin 6-8 milyar lirasını kendi cebine, şahsi harcamaları için kullanabilen bir insandan söz ediyoruz” cümlelerinin altını doldurması, şahsıma yönelik suçlamalarında belge, bilgi ortaya koyması, hukuk adamı olmasının gereğidir.

Belediye Başkanı olarak şahsımın “dokunulmazlığı” yoktur. Sayın Milletvekili suçlamaları ile ilgili belge ve bilgiye sahipse hukuki yollara başvurmalıdır. Aksi bir tutumun “art niyet” içerdiği çok açıktır” ifadelerini kullandı.

 

“BU MAKAM HİZMET MAKAMIDIR”

Alaaddin Yılmaz sözlerine şöyle devam etti;

“Belediye Başkanlığı makamı icraat makamıdır. Bolu’ya, Bolululara hizmet makamıdır. Klasik bir belediye başkanı olmadığımı, Bolu’nun önümüzdeki 50 yılını planlarken, Bolu’nun geleceğini dizayn ederken bazılarının kafasını karıştırdığımızı biliyoruz.

Bolu’yu büyük, modern bir şehir yapma, daha yaşanabilir bir şehir haline getirme idealimize ulaşmak için büyük projelerimizi birer birer yaşama geçiriyoruz. Zor işlerden başladık… Bolu’nun yıllardır çözülemeyen alt yapı sorununu çözüyoruz. Bolu kimliğine uygun bir kent dokusu oluşturmak için çalışıyoruz. Türkiye’de belediyecilik açısından örnek olan projelerini maliyetinin çok altında gerçekleştiriyoruz. Attığımız her adım, Bolu’yu daha da ileriye taşıyor. Bolu Belediyesi’nin gayretleri ve çalışmalarıyla Bolu, Türkiye gündeminde, sahip olduğu potansiyeli ve zenginlikleriyle yer alıyor. Bolu’yu düşünen herkesi bu yolda yürümeye davet ediyorum.”

 

“MÜFTERİ İLAN EDERİM”

Yılmaz, “Demokraside eleştiriler, hizmet makamlarına yol göstericidir. Muhalefet ise demokrasinin vazgeçilmezidir. Eleştiri ve muhalefet anlayışı, ‘dokunulmazlık’ zırhıyla, gerçeği yansıtmayan, karalamak ve gündemde kalmak için klasik muhalefet çırpınışlarına dönüşürse, bundan en çok Bolu zarar görür. Güneş balçıkla sıvanmaz. Hakikat dışı söylem ve suçlamalar, kelam sahibine geri döner.  Sayın Vekil’e dokunulmazlığımın olmadığını, suçlamaları ile ilgili belge ve bilgiye sahipse vakit geçirmeden hukuki yollara başvurabileceğini tekrar ve önemle hatırlatırım. Şahsımla ilgili ortaya attığı bu ciddi suçlamayı ispatlayamazsa, kendisini ‘müfteri’ ilan edeceğim” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.