VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Feci kaza ve gözyaşları...

14 Ekim 2012

Bolu’da yol yapım çalışmalarının yapıldığı bölgede dubalarla ayrılmış yolda hatalı sollama yapan otomobil sürücüsü karşı ...

Bolu’da yol yapım çalışmalarının yapıldığı bölgede dubalarla ayrılmış yolda hatalı sollama yapan otomobil sürücüsü karşı yönden gelen başka bir otomobille çarpıştıktan sonra, iki otomobil de karşı yönden gelen TIR’ın altında kaldı. Kaza sonrasında ortalık savaş alanına dönerken, 2 kişi hayatını kaybetti 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 15:00’da D-100 karayolu Kartalkaya yol kavşağında meydana geldi. Bir süreden bu yana devam eden yol çalışmaları nedeniyle dubalarla ayrılan yol tek şeritten veriliyordu. Bolu kent merkezinden Ankara istikametine giden Ahmet Köse yönetimindeki 14KL 635 plakalı otomobil, tek şeritte giden yolda hatalı sollama yapınca karşı istikametten gelen ve sürücüsünün adı belirlenemeyen 06 BT 3425 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrasında yola savrulan iki otomobile karşı istikametten gelen  

İbrahim Çaylak idaresindeki 14 AP 438 plakalı TIR çarptı.

 Kaza sonrasında otomobillerden biri TIR’ın altında kalırken diğeri de yolda ters döndü.  

Olay yerinde can pazarı yaşandı. İki otomobilde sıkışan yaralılar Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri tarafından çıkartıldı. Kazada hatalı sollama yapan otomobilin sürücüsü Ahmet Köse ile diğer otomobilde bulunan ve ismi belirlenemeyen bir kadın hayatını kaybetti. Kazada Mehmet Kızılten, Seher Kızılten ile ismi öğrenilemeyen 3 kişide yaralandı.

 KIZI FENALIK GEÇİRDİ

Kaza sonrasında ölenlerin ve yaralıların yakınları olay yerine akın etti. Kazada hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Ahmet Köse’nin kızı, “Baba bizi bırakma. Baba nereye gidiyorsun” diyerek feryat etti. Gözü yaşlı kadını yakınları sakinleştirdi.

 Kazaya karışan TIR Sürücüsü İbrahim Çaylak’ın annesi Ünzile Çaylak’da olay yerinde bütün araçların yanında giderek gözyaşı döktü. Yaşlı kadın, “Benim oğlum daha dün arabasını yeni yaptırmıştı. Başımıza neler geldi” dedi. Çaresiz anne, otomobilin içindeki hayatını kaybeden kadını da görünce, “Eyvahlar olsun. Burada ölü var. Allahım herkese yardım etsin” diyerek ağladı.

 VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

  Kaza yerinde toplanan vatandaşlar yol yapım çalışmasını yapan firma yetkililerine yolun aylardır bitirilemediğini ve tedbir alınmadığını iddia ederek tepki gösterdi. Kaza sonrası D-100 Karayolu yaklaşık bir saat araç trafiğine kapatıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

5 yorum yapılmış
  • çok kötü
    13 Ekim 2012 • 11:00
    bu yolu yapanlar bu işi 2 senede bitiremezler bu kazalar devam edebilir önlem alınsın.
  • abdullah benderlioğlu
    13 Ekim 2012 • 11:00
    içim parçalandı o an ordan geçmekteydim tedbirsizlik dikkatsizliğin sonu allah sabırlık versin yakınlarına inşallah bidaha böyle kazlar yaşanmaz lütven biraz daha dikkat trafikte
  • Samican
    13 Ekim 2012 • 11:00
    KARdeşim, Devlet normal yolunu yapıyo.. kazayla belayla ne alakası var. ecel gelmiş. Devlet yol yapmasınmı Boş Boş konuşma '' ÇOK KÖTÜ'' kardeş. İşiniz gücünüz yokmu
  • nazan şahinli
    13 Ekim 2012 • 11:00
    çok üzüldüm .ama sürücülerinde hatasını kabul etmeli ,yolu bitirmeyen firmadan önce.canımız daha dikkatli olarak koruyabiliriz.
  • ysf
    13 Ekim 2012 • 11:00
    KAZA GEÇİRENLERE GEÇMİŞ OLSUN.BU KAZANIN TEK SORUMLUSU YOL YAPIMCISIDIR.DİKKAT
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.