VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'da kanlı gece...

14 Ekim 2012

Bolu en kanlı gecelerinden birini geçirdi. Kent merkezinde silahlı ve bıçaklı kavgalar yaşandı. Bir kişi ...

Bolu en kanlı gecelerinden birini geçirdi. Kent merkezinde silahlı ve bıçaklı kavgalar yaşandı. Bir kişi silahla, üç kişi bıçakla, bir kadın ise sevgilisi tarafından darp edilerek yaralandı.

 

Bolu’da son ayların en kanlı gecesi yaşandı. Çıkınlar, Büyük Cami Mahallesi ve Aktaş Mahallelerinde meydana gelen olaylarda 6 kişi darp, silah ve bıçak darbeleriyle yaralandı.

İŞTE İLK OLAY - AV TÜFEĞİ İLE TEKEL BÜFESİ BASTI...

İlk olay, saat 19:00 sıralarında Çıkınlar Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, Çağlar Ş. isimli şahıs ve beraberindeki şahıslar, dün İbrahim Ö. isimli şahısı dövdü. Dün dayak yiyen İbrahim Ö, bugün akşam saatlerinde Çağlar Ş’yi yakaladı. Evinden getirdiği av tüfeğini ateşleyen İbrahim Ö., Çağlar Ş.’yi tek el ateş ederek kolundan yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. 112 Acil Servis ekipleri yaralıyı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırırken, olay yerinden kaçan İbrahim Ö. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İKİNCİ OLAY - CADDEDE BIÇAKLAR KONUŞTU

Günün ikinci kanlı olayı ise İzzet Baysal Caddesi Büyük Cami Mahallesi’nde bulunan Şekerbank önünde meydana geldi. İsimleri belirlenemeyen 5-6 kişilik grup, kaldırımda tek başına yürüyen şahsı dövmeye başladı. Grubun elinden kurtulan şahıs, kendisine saldıran şahıslardan üçünü bıçakladı. Yaralılar olay yerindeki otomobillerle hastaneye kaldırılırken, bıçaklamadan önce dayak yiyen şahıs da hastanede tedavi altına alındı.

ALIN SİZE ÜÇÜNCÜ OLAY - KADINA DAYAK....

Gecenin bir başka olayı da Aktaş Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kadının biri sokak ortasında sevgilisi tarafından feci şekilde dövüldü. Kanlar içinde kalan kadın olay yerine çağırılan ambulansla ilk tedavisi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.