VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Abdullah Abat mesajı gönderdi...

13 Ekim 2012

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Şampiyon Gazetesi’ne çarpıcı açıklamalar yaptı. Üç puandan çok oyunculara dikkat çeken ...

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Şampiyon Gazetesi’ne çarpıcı açıklamalar yaptı. Üç puandan çok oyunculara dikkat çeken Abat, “Beni en çok dört oyuncumuzun yeni heyecanlarına kavuşmaları mutlu etti. Boluspor ruhunu gördüm” dedi.

Denizlispor galibiyetiyle zor günlerden sonra rahat bir nefes alan Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Bolu Şampiyon Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulundu. Maçta üç puandan çok dört oyuncunun yeniden kazanıldığına dikkat çeken Abat, “Geçtiğimiz haftalarda iyi oynayarak kazanamıyorduk. Denizli deplasmanında beni en çok mutlu eden dört oyuncumuzun tekrardan yeni heyecanlarına kavuşması ve Boluspor ruhunu sahaya yansıtmaları oldu. Kaptanımız Serdar’da dahil olmak üzere Ali Güzeldal’ın oyunu beni çok umutlandırdı. Bu maçta en büyük kazancımız bu oldu” diye konuştu.

“FUTBOLCULARIMI KUTLADIM”

 Hafta içinde yaptığı açıklamada Serhat Güller’e sahip çıkan Abat, Denizlispor maçı sonrası da bu desteğini yineledi. Başkan Abat, “Daha yolun başındayız. Geçen hafta nasıl içerde kaybetmemiz normalse deplasmanda kazanmamız da bir o kadar normaldir. Ben bu hocaya ve futbolcularıma çok güveniyorum. Futbol bütün skorlara açık bir oyun. Ben şimdi soyunma odasından çıktım. Soyunma odasında futbolcuların gözlerindeki Boluspor ruhunu gördüm. Bizim için en önemli olan bu. Futbolcuların hepsini tebrik ettim. Futbolcularımın hepsi yapması gerekenleri sahada yaptılar. Her geçen hafta futbolumuzu daha da güzelleştiriyoruz. Boluspor artık takım oluyor diyebiliriz” şeklinde konuştu.

  Abat son olarak, Güller’in yaptığı oyuncu değişikliklerine değinerek, “Serhat Güller, takımı çok açık oynattı. Hoca, galipken bile hücum bölgesine oyuncu aldı. Üç puan camiamıza hayırlı olsun. Herkes bize inansın ve güvensin” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • Ali Veli
    12 Ekim 2012 • 11:00
    Başkanım oyunculara asla yüz vermeyin. Korkuyorum eski boluspor gibi olacak diye. 2 ileri 1 geri. Belli standartta oynaması lazım artık. İlla aba altından göstermemek lazım...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.