VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Polisten gasp kursu...

13 Ekim 2012

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından PTT çalışanlarına yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına ...

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından PTT çalışanlarına yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı seminer verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen seminere Asayiş Şube Müdürü Faruk Demir, Emniyet Amiri Mehmet Çömlekçi, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık, Oto Hırsızlığı, Yankesicilik ve Dolandırıcılık (YAN-DOL) Büro Amiri Seyfullah Kılıçoğlu, Bolu PTT Merkez Şube Müdürü Hasan Bınar ve postanede çalışan memurlar katıldı. Özellikle banka şubeleri başta olmak üzere para yatırma ve çekme şubeleri olarak kullanılan PTT’de görevli personel, yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıldı.

SOĞUKKANLI OLUN !

YAN-DOL Büro Amiri Seyfullah Kılıçoğlu’nun slayt gösterisi eşliğinde bilgiler verdiği seminerde, yaşanacak asayiş olayları sırasında neler yapılması gerektiği anlatıldı. Şube personeline özellikle gasp olayları sırasında soğukkanlı olmaları tavsiye edilirken, elinde kesici alev ve silah gibi yaralayıcı maddeler bulunan gaspçılara karşı dikkatli olunmaları istendi.

Seminerin ardından postane personeli de özellikle sahte paralara karşı neler yapabileceklerini emniyet görevlilerine sordu. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı amirler gasp, hırsızlık, dolandırıcılık, yankesicilik ve sahta para olaylarına karşı yapılabilecek en basit yöntemleri aktardılar.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.