VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Çılgın Türkler işbaşında!

12 Ekim 2012

Bolu’nun çehresinin değişmesinde büyük katkıları bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Mehmet Zübeyir ...

Bolu’nun çehresinin değişmesinde büyük katkıları bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Mehmet Zübeyir Serin, artık beraber çalışıyor.

8 yıldan bu yana kentin altını üstüne getiren, altyapıdan üstyapıya, içme suyundan temiz su arıtma tesisine kadar birçok projeyi hayata geçiren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kendisi gibi uyku nedir bilmeyen Başkan Yardımcısı Mehmet Zübeyir Serin’le sırt sırta verdi. Karaçayır’a kurulan parkın oluşmasında gece gündüz çalışarak büyük emek sarf eden Serin, şimdilerde ise Başkan Yılmaz’la yeni projeler peşinde koşuyor. Gündüz mesai saatinde farklı noktalarda projeleri inceleyen, mesai bitiminden sonra da yeni projelerin peşinde koşan ikiliye bazı kesimler, “Çılgın Türkler” adını verdi. İki Çılgın Türk, şimdi ise yeni hayata geçirmeye planladıkları projeler için mesai harcıyor. Bolu için yepyeni sürprizlerin yolda olduğu belirtiliyor.

1 yorum yapılmış
  • Engin 14
    11 Ekim 2012 • 11:00
    Seçimler yaklaştıkça reklamlarda başlıyor sanki??
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.