VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Üniversite öğrencilerine sağlık müjdesi...

11 Ekim 2012

Özel Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, yeni açılan hastaneyi kamuoyuna tanıttı. Cavit Demir tanıtım ...

Özel Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, yeni açılan hastaneyi kamuoyuna tanıttı. Cavit Demir tanıtım esnasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde okuyan öğrencilere müjdeli bir haber verdi. Demir, Çağsu Özel Fatma Hatun Hastanesi'nde tedavi gören üniversite öğrencilerinden ek ücret alınmayacağını söyledi.

 

Gerçekleştirilen basın toplantısına yoğun bir katılım oldu. Demir gazetecilerin hastane ile ilgili merak ettiği soruları cevaplandırdı. Toplantıya ayrıca İşletme direktörleri Reşat Ayaz, Mustafa Mutlu, Ahmet Aktepe ve Başhekim Fahrettin Yılmaz katıldı.

“BASAMAK YENİ DOĞAN ÜNİTESİ OLAN BOLU’DA İLK HASTANE”

Cavit Demir basın toplantısında şu açıklamaları yaptı "Bildiğiniz gibi İlimize yeni bir hastane kazandırdık. Özel Fatma Hatun Hastanesi, hastanemiz 75 yataklı A grubu bir hastane 3. Basamak yeni doğan ünitesi olan Bolu’da ilk hastane. Hastanemizin alt yapısına baktığımızda ilimize çok güzel bir hastane kazandırıldı. Bu gün birçok insanın korkulu rüyası olan kapalı MR fobisi olanlar için hastalarımıza yarı açık MR getirdik. Hastalarımız rahatlıkla korku ve endişe duymadan yarı açık MR'dan faydalanabilirler. Yine hastanemiz bünyesine getirdiğimiz Tomografi cihazı çocuklarda bulunan diş bozukluklarının tedavisinde kullanılabiliyor. Bu cihaz yine sadece bizim hastanemizde bulunmaktadır. Bolu’da yaşayan insanlar için çok güzel bir imkan bir fırsat.

“EKİP ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Hastanemizin kuruluşunda birçok arkadaşlarımızın emekleri oldu. Özellikle ben burada tüm çalışanlarıma çok teşekkür ediyorum. Bunu hep söylüyorum hep de söyleyeceğim. Eğer bir başarı varsa, takım ruhu ile ilgili, yoksa Cavit Demir’in tek başına yaptığı bir iş hiçbir zaman olmamıştır, olamazda ama sizin ekibiniz iyi ise beyin takımınız iyi ise kadronuz iyi ise başarı her zaman gelecektir. Ben bu konuda gerçekten gecesini gündüzüne katan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

“BOLU HALKININ HASTANESİNE SAHİP ÇIKMASINI UMUYORUM”

Bolu sağlık yönünden çok şanslı bir şehir. Yani Türkiye genelinde baktığınızda Bolu’da yaşayan insanlar umarım bunun ne anlama geldiğini biliyorlardır. Çünkü Bolu gerçekten gerek devlet hastanemiz gerek üniversite gerek özel sektör noktasında hem yatak hem tıbbi cihazdan donanımdan baktığınız da Bolu Türkiye’nin en şanslı ilerinden bir tanesi. Biz bundan sonra atık Bolu’da sağlık yatırımının özel sektör noktasında son olması noktasındayız. Bolu’ya bundan sonra sağlık açısından bir yatırımımız olmayacak ama her zaman kendimizi geliştireceğiz. Elbette günün gerektirdiği tıbbi cihaz donanımı noktasında mevcut hastanelerimizi biraz daha geliştirmeye gayret edeceğiz. Özel Fatma Hatun Hastanesi artık Bolu’nun hastanesi. Bolu halkının hastanesine sahip çıkmasını umuyorum. Bugün ben işletirim belli bir zaman sonra bir başkası işletebilir, hiç önemli değil ama bu hastane yıkılmadıkça yanmadıkça Bolu halkına hizmet verecektir. Halkımızın bu hastaneye sahip çıkacağını umuyorum. Özel Fatma Hatun Hastanesi'nin güzelliği şehir merkezinde olması. Bir çok insanımız Allah göstermesin kalp krizi geçirdiğinde E5’i geçme durumu olmadan en yakın hastaneye 112 aracılığıyla hemen ulaşabilir. Biliyorsunuz sağlıkta saniyelerin çok büyük önemi var. Bu noktada şehir merkezinde bir hastane olmasının da çok büyük bir artısı var. Acil servislerden hastanemizde hiçbir ücret alınmamaktadır.

“AİBÜ ÖĞRENCİSİNDEN HİÇBİR İLAVE ÜCRET ALMAYACAĞIZ”

Bu arada yeni bir karar aldık. Hastanemiz adına onu da buradan duyurmak istiyoruz. İlimizdeki Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde okuyan öğrencilerimiz var. Bizler yönetim kurulu kararıyla Üniversitemizde okuyan öğrencilerimizden hiç birinden fiyat farkı olarak herhangi bir ek ücret almayacağız. Buradan tüm üniversite öğrencilerimize bunu da duyurmak isteriz. Çünkü onlar bizim misafirimiz, geleceğimiz, Bolu’da yaşayan çocuklarımız. Biz bugün İzzet Baysal Üniversitesi'nde öğrenci olan hiçbir öğrenciden hastanemizde sağlık hizmeti aldıklarında hem Çağsu’da hem Fatma Hatun Hastanesi'nden ilave hiçbir ücret almayacağız. Acil servisler devlette olduğu gibi özel sektörde de hiçbir ücret zaten almıyoruz. Bizim hastanelerimize müracaat eden üniversite öğrencilerimizin hiç birinden ayaktan tedavi, tahlil, yatarak tedavi, ameliyat herhangi bir ücret vermeyecek ama bu sadece Abant İzzet Baysal Üniversitesinde okuyan bizim için misafir kabul ettiğimiz öğrencilerimiz için geçerli. Onlardan tek isteğimiz öğrenci kimliklerini bize ibraz etmek durumundalar, hastanemizde hiçbir zaman ilave bir ücret ödemeyecekler. Sadece verecekleri Devletin aldığı 12 TL katılım parası. Acil servislerde ise bu para alınmıyor.

1 yorum yapılmış
  • ayhan dagdelen
    10 Ekim 2012 • 11:00
    ögrenciler adına sizlere teşekkür ediyorum fahrettin bey çok iyi bir doktor baş hekimlik görevin de başarılar dilerim saygılar sunarm
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.