VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Alaaddin Yılmaz içini döktü!

11 Ekim 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,  belediye çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada,  gündemde kalmak için yapılan ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,  belediye çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada,  gündemde kalmak için yapılan eleştirilerin Bolu’ya zarar verdiğini söyledi.

 

Göreve geldiği günden bu yana kentin altyapısında üst yapısına kadar birçok projeyi hayata geçiren ve vatandaşların takdirini kazanan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bugüne kadar yaptıkları çalışmaların genel değerlendirmesini yaptı.

"BOLU BAMBAŞKA BİR ŞEHİR OLACAK"

Bolu Belediye Başkanı olarak, icraatlarıyla anılmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Yılmaz, Bolu halkına hizmet için başkanlık koltuğunda oturduğunu, AB standartlarında yürütülen bu hizmetlerin belediyecilik tarihine geçeceğine inandığını söyledi. Bolu’nun tüm altyapısını tamamladıklarını, üst yapı çalışmalarının ise kent kimliği ve dokusu gözetilerek son hızla sürdüğünü kaydeden Yılmaz, “İzzet Baysal Caddesi’nde başlattığımız çalışmalar, Kent Meydanı, Katlı Otopark projelerimiz bütünün parçalarıdır. Hepsi tamamlandığında Bolu bambaşka bir cehreye kavuşacak.  Yürüttüğümüz projelerle sadece bu yıl 3 ödül birden aldık. Bolu Belediyesi, 2012 yılında Türkiye’nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen ‘Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’nde iki ödül birden kazanırken, aynı zamanda ‘En Çevreci İkinci İl’ seçildi. Demek ki başkanlığın gereğini yerine getiriyoruz. Keşke herkes gereğini yapsa” diye konuştu.

"ELEŞTİRİLERE AÇIĞIZ ANCAK.."

Halkın gerçek ihtiyaçlarını ancak halk tarafından seçilmiş kişilerin karşılayabileceğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Ben bu açıdan demokratik bir ülkede yaşamanın ve belediye başkanlığı yapmanın gururunu duyuyorum. Demokrasilerde eleştirilerin de övgülerin de özgürce ifade edilmesi, icraatların kamu yararına dönüştürülmesinde daha fazla katkı sağlar. Ancak sadece gündemde kalmak için yapılan eleştirilerin halka zarar verdiğini göz ardı etmemeliyiz. Şunu açıkça ifade etmek istiyorum ki yapıcı ve önce Bolu halkını düşünen, kamu yararını gözeten tüm eleştirilere açığız. Ama Bolu’yu ve halkının standartlarını yükseltecek icraatları geri döndürmeye çalışan hiçbir eleştiriyi dikkate almak istemiyoruz” ifadelerine yer verdi.

"BOLU HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Bolu halkına da çalışmalar boyunca verdikleri destekler için teşekkür eden Alaaddin Yılmaz, açıklamasını şöyle noktaladı;

“Ekip arkadaşlarımla beraber tüm vaatlerini yerine getiren bir belediye olmanın gururunu yaşıyoruz. Hatta aldığımız ödüller artıya geçtiğimizi gösteriyor. Demek ki başkanlığın gereğini yerine getiriyoruz. Keşke herkes gereğini yapsa. Bizim tek hedefimiz Bolu. Bu süreçte Bolu halkına verdiği destek ve sabır için bir kez daha teşekkür ediyorum. Yaptıklarımızın yapacaklarımızın teminatı olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.