VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Çevirelim bakalım kazı...

10 Ekim 2012

Şampiyon Gazetesi ilginç ve bir o kadar da kafa bulandıran bir habere imza attı. Haberde ...

Şampiyon Gazetesi ilginç ve bir o kadar da kafa bulandıran bir habere imza attı. Haberde Boluspor eski yöneticilerinin kaz partilerinde bir araya gelerek takımın durumunu değerlendirdikleri yazılırken, bu toplantılara Boluspor Başkanı Abdullah Abat’ın davet edilmemesi de haberin başka bir detayı olarak karşımıza çıkıyor… Bu toplantılarda takımla ve yönetimle ilgili yorumlar ve planlar yapıldığı da iddia ediliyor.

 

İŞTE O HABER…

 

Boluspor son haftalarda kötü günler geçirirken, eski başkan ve yöneticiler kaz partisi yapıp eğlendi. Edindiğimiz bilgilere göre, kaz partisine Başkan Abdullah Abat’ın davet edilmemesi dikkat çekti.

Ligde sıkıntılı günlerde geçiren Boluspor, kaos ortamından çıkış ararken, eski başkan ve yöneticiler ise partiler yapıp eğleniyor. Şampiyon Gazetesi’nin edindiği bilgilere göre, eski yönetici Geredeli Ercan Albayrak Karacasu beldesi üstünde bulunan bir otelde kaz partisi verdi. Boluspor’un Samsunspor’la deplasmanda oynadığı ve 2-2 beraber kaldığı karşılaşma sonrası yapılan partiye eski başkan Necip Çarıkçı başta olmak üzere yine eski yönetimden 15, yeni yönetimden dört isim ve çok sayıda işadamının katıldığı öğrenildi.

İKİ FARKLI GRUP

Onlarca eski yönetici, mevcut yönetici ve eski başkanın katıldığı kaz partisine Başkan Abdullah Abat’ın çağırılmaması dikkat çekti. Takımın arka arkaya puanlar kaybettiği haftada kaz partisi yapılması bu kadar da olmaz dedirtti. Bir tarafta kötü gidişatının sebeplerini bulmaya çalışan ekip uğraş verirken, diğer tarafta ise partilerin yapılması akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.