VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Cahit Çıngı startı verdi...

10 Ekim 2012

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Teşkilatı’nda Cahit Çıngı, Belediye Başkan Aday Adaylığını törenle açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Teşkilatı’nda Cahit Çıngı, Belediye Başkan Aday Adaylığını törenle açıkladı. Törene, aday aday olmasına kesin gözüyle bakılan eski Belediye Başkanı Yüksel Ceylan ve Mehtap Mısırlıoğlu’da katıldı.

Necip Fazıl Kültür Merkez'inde düzenlenen törene CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP Bolu İl Başkanı Fügen Kara, İlçe Başkanı Faruk İyigün, Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın, Eski Belediye Başkanları Yüksel Ceylan ve Necdet Gören, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Tören öncesinde şarkılarla slayt gösterileri izlenirken, daha sonra bağlama eşliğinde türküler söylendi.

“HER ZAMAN YANINDAYIM”

Aday adaylığı töreninde konuşan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Cahit Çıngı’nın her zaman yanında olacağını söyleyerek, “Ben partililerimden ve bu görev için aday adaylığını açıklayacak isimlerden bir istekte bulundum. Geç kalmadan açıklamalarını istedim. Cahit bey çok güzel bir atak yaptı. Erken açıklaması bizim için faydalıydı. Bundan sonra daha başka aday adayları varsa onlar da hemen açıklamalılar. Çünkü iktidar her şeyi eline almış durumda. Yarın bir gün bizler özellikle yerel medyada bile yer alamaz duruma gelemeyeceğiz. Hatta televizyonlar bize yer bile vermeyecek. Böyle bir endişem var. Bu yüzden çalışmalara erken başlamalıyız. Bu süreçte Cahit bey beni ne zaman yanında görmek isterse ben onun yanında olacağım” dedi.

“HER KOŞULDA ADAYIM”

Kendisi için düzenlenen törende konuşan CHP Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Cahit Çıngı, siyasete ve partisine çok emek verdiğini söyleyerek, “Yıllardır siyasetin içindeyim. Bugüne kadar partime ve siyasete çok emek harcadım. Bolu’yu yıllardır izliyoruz. Benim siyaset geçmişim 3-5 yıllık değil. 1973 yılından bu yana siyasetin içindeyim. Onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olmaya karar verdim. Partililerimle örgüt disiplini içinde çalışmak istiyorum. Partimin koşulları ne olursa olsun her koşulda aday adayıyım. Bolu'ya hizmet edebileceğimi düşünüyorum. Bolu’ya hak ettiği hizmeti verebileceğimi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Cahit Çıngı konuşmasının ardından salondaki partililerinden büyük alkış aldı. 27 Ekim 2013’de gerçekleştirilmesine kesin gözüyle bakılan yerel seçimler öncesi CHP’den ilk aday adayı Cahit Çıngı oldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.