VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yılmaz'dan şaşırtan ziyaret

9 Ekim 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İzzet Baysal Caddesi’nde yapılan çalışmaları incelediği sırada CHP Bolu İl ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İzzet Baysal Caddesi’nde yapılan çalışmaları incelediği sırada CHP Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın’ın işyerine girince ilginç diyaloglar yaşandı. Başkanı karşısında gören CHP'li Başkan şaşkınlığını gizleyemedi ve Yılmaz'dan bir istekte bulundu.

Kentin en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesi’nin Paris’in ünlü caddelerinden Şanzelize’ye benzetmek için kolları sıvayan Bolu Belediyesi, altyapı çalışmalarının bir bölümünü tamamladı. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da caddede yapılan çalışmaları incelemek üzere gezi yaptı. Dükkanları da gezerek esnafların sıkıntılarını dinleyen Yılmaz, bir mağazada CHP İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın’a ait işyerine girdi. Başkan Yılmaz’ı karşısında görünce şaşıran Işın, ilk olarak, “Başkanım, bu caddedeki çalışmalar ne zaman bitecek” diye sordu. Başkan Yılmaz da, “Gayretle çalışıyoruz. En kısa zamanda güzel bir görünüme kavuşacak” yanıtını verdi. Bunun üzerine ikili arasında koyu sohbet yaşandı. Zuhal Toker Işın daha sonra Başkan Yılmaz’a, “Allah kolaylık versin başkanım. İşiniz zor” diyerek takıldı.

Kısa süren sohbetin ardından Başkan Yılmaz, İzzet Baysal Caddesi boyunca vatandaşlar ve öğrencilerle de ilgilendi. Önce bir ortaokul öğrencisini koluna takarak yürüyüş yapan Yılmaz, daha sonra da kadınlarla sohbet etti. Yılmaz, İzzet Baysal Caddesi’ndeki incelemelerin ardından diğer mahallelerde devam eden kaldırım taşı döşeme çalışmalarını da inceleyerek işçilerle sohbet etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.