VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İktidarın kapısında bomba paniği...

8 Ekim 2012

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Bolu İl Başkanlığı binasının önünde bomba paniği yaşandı. Binanın önünde görülen ...

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Bolu İl Başkanlığı binasının önünde bomba paniği yaşandı. Binanın önünde görülen şüpheli paket üzerine polis ekipleri alarma geçirildi. Paket fünyeyle patlatılırken içinden bakın ne çıktı.

Haber: Mehmet KORKUSUZ – Bolu Ekspres Gazetesi

Olay geçtiğimiz hafta Perşembe günü meydana geldi. Kamuoyuna hiçbir açıklama yapılmayan ve sır gibi saklanan olayla ilgili olarak edinilen bilgilere göre, Semertkant Mahallesi’nde bulunan AK Parti İl Başkanlığı binası önünde şüpheli bir paket bulundu. Çevredeki esnaflarında dikkatlerinden kaçmayan paketin uzun süre bölgeden alınmaması partiye girip çıkan vatandaşlarda endişe ve paniğe yol açtı. Durumun emniyet müdürlüğüne haber verilmesi üzerine AK Parti İl Başkanlığı binası önüne gelen bomba imha ekipleri şüpheli paket üzerinde incelemelerde bulunurken, olay yeri inceleme ekipleri ise bölgeyi geniş güvenlik önlemleri ile çevreledi. Yaklaşık 30 dakika heyecanlı bekleyişin yaşandığı bölgeye giriş ve çıkışlar yasaklanırken, olası terör saldırısı için tetikte bulunan ekipler, bir süre sonra şüpheli paketi fünyeyle patlatma kararı aldı. Gergin bekleyişin sürdüğü ve korku dolu anların yaşandığı bölgede şüpheli paket, çevresine yerleştirilen fünyelerle patlatıldı.

ŞÜPHELİ PAKETTEN BAKIN NE ÇIKTI?

AK Parti İl Başkanlığı binası ve çevresinde yaşanan bu korku dolu anların ardından bölge yeniden kullanıma açılırken, bölgedeki vatandaşları sakinleştirmek emniyet ekiplerine düştü. Çevredeki vatandaşlara panik yapmamaları telkininde bulunan ekipler, o sırada bölgede gezinen şüpheli iki gencin bulunduğunu fark etti. Yapılan sorgulamada, gençlerin üniversite öğrencileri oldukları, patlatılan şüpheli paketlerin bu gençlere ait olduğu ve pakette ailelerinden kendileri için gönderilen gıda maddelerinin bulunduğu ortaya çıktı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.