VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor Başkanı açık ve net konuştu....

7 Ekim 2012

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Çaykur Rizespor mağlubiyeti sonrasında Serhat Güller'in istifasını isteyen bazı taraftarlara, “Ben ...

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Çaykur Rizespor mağlubiyeti sonrasında Serhat Güller'in istifasını isteyen bazı taraftarlara, “Ben istikrardan yanayım. İstifa falan bunlar işin kolay tarafı. Bu köprünün altından çok sular akacak” dedi.

 

Şampiyon Gazetesi muhabirinin sorularını telefonda yanıtlayan Abdullah Abat, “Flaş bir gelişme var mı?” sorusuna, “Kimse bir mağlubiyet sonrasında benden kolay şeyler beklemesin. Ben istikrardan yanayım. Futbolda her sonuç var. Tribünlerin tepkisini anlıyorum. Biz bir yola çıktık ve bu yolda ekibimizle gideceğiz” diye konuştu.

 

“ÇOK SULAR AKACAK”

“Bu köprünün altından çok sular akacak” diyerek sözlerine devam eden Abat, “Biz işimize bakıyoruz. Her takımda böyle şeyler olur. Maçta sayısız gol pozisyonuna girdik ve kaçırdık. her şeyin güzel olacağına inancım tam. Kimse bizden birilerinin istifasını istemesin. Bu zorlu yolda taraftarımızın da sabırlı olmasını istiyoruz” dedi.

1 yorum yapılmış
  • Frombolu
    7 Ekim 2012 • 11:00
    Evet başkan çok sular akacak ve o sular seni de sürükleyip götürecek.Bulunduğun makam inat etme makamı değil.Parmak kangren olmuş vücut inliyor. Kes beni kes beni diye inliyor. Ama sen hala o parmağı kesmekte inat ediyorsun. Yarın çok geç olacak o kangren tüm vücuda yayılacak ve hayat sona erecek.İşte o zaman sen Bolu da yürüyemeyeceksin. İnat etme yol yakınken serhatın eline ver bavulunu, birdaha Bolu nun il sınırlarından bile geçmesin.Futbolun içinden çıksın.gitsin 2 tavuk alsın beslesin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.