VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu rekor kırdı...

5 Ekim 2012

Bolu’da bu yıl 6’ncısı düzenlenen ‘Uluslar arası Bolu Beyaz Et Festivali’, Türkiye’nin en çok dikkat ...

Bolu’da bu yıl 6’ncısı düzenlenen ‘Uluslar arası Bolu Beyaz Et Festivali’, Türkiye’nin en çok dikkat çeken ikinci festivali oldu.

6’ncısı düzenlenen Uluslararası Bolu Beyaz Et Festivali, 2012 yılının en çok haber niteliğini taşıyan ikinci festival olarak Bolu’nun tanıtımına büyük katkılarda bulundu. Birbirinden güzel yarışmalar, dev konserler ve çeşitli etkinlikleriyle Bolu halkının üç gün boyunca doyasıya eğlendiği festival, Ereğli Çilek Festivali’nin ardından en çok ilgi gören ikinci festival oldu. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, festivalin şehrin tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi. Başkan Yılmaz, “Bilindiği üzere şehrimizde her yıl düzenleyerek geleneksel hale dönüştürdüğümüz Uluslararası Bolu Beyaz Et Festivali’nin bu yıl 6’ncısını düzenlemiş bulunmaktayız. Beyaz et festivaline bu yıl da ilgi oldukça fazlaydı. Öyle ki 3’ncü çeyreğini bitirdiğimiz 2012 senesinde Ereğli Çilek Festivali’nden sonra en çok haber niteliğini taşıyan ve festival programlarındaki etkinliklerle ilimizin ve bölgemizin tanıtımına birçok katkılarda bulunan festival Uluslararası Bolu Beyaz Et Festivali olmuştur” dedi.

Rekor kırdıklarını ifade eden Yılmaz şöyle konuştu;

“Festival ile ilgili ulusal basında çıkan haberlerin görsel ve yazılı basın değerlerinin toplamı ise, 454.764 TL olup ülkemizde yaşanan kritik olaylar nedeniyle birçok haberin yer aldığı dönemde bile festival haberlerimize yer verilerek bizi ikinci sıraya taşıyan rekor bir rakama ulaşılmıştır.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.