VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O söylerse dinleyeceksin...

5 Ekim 2012

Kırmızı beyazlı kulüpte yöneticilik dediğinizde ilk akla gelen isim kuşkusuz Osman Gürsoy’dur. “Artık yokum” demesine ...

Kırmızı beyazlı kulüpte yöneticilik dediğinizde ilk akla gelen isim kuşkusuz Osman Gürsoy’dur. “Artık yokum” demesine rağmenAbdullah Abat ısrar edince onu kıramadı ve yeni yönetimde Başkan Vekili olarak görev aldı. Başkanın ısrarı tabii boşuna değil.

İşte bir örnek:

Tecrübeli yöneticimiz, geçtiğimiz Mart ayında Şampiyon Dergisi’ne röportaj vererek arkadaşımız Murat Çelik’in sorularını içtenlikle yanıtlamıştı. Ne dediyse çıktı. Sözlerinin en önemlisi ise o dönemin hocasının gönderdiği Cafercan Aksu’yla ilgiliydi. Ondan bahsederken “Duran topları kullanabilecek, topu oyuna sokabilecek Cafercan gibi oyuncular her takıma lazımdır.” demişti.

GGüürrssooyy hhaakkllıı ççııkkttıı!!

Tecrübeli yönetici Osman Gürsoy’un 6 ay önce söylediği sözler haklılığını ortaya çıkardı. “Her takıma lazım” dediği ve tekrar Boluspor’a kazandırılan Cafercan Aksu, ligin ilk üç haftasında takımın yıldızıydı. Boluspor, ilk üç haftada iki beraberlik ve bir galibiyet alırken üç maçta toplam 5 gol attı. Bu atılan gollerin hepsinde Cafercan’ın imzasının bulunması dikkat çekti. Yetenekli oyuncu en çok da duran toplardaki ustalığıyla herkesi mest etti. Önce Tavşanlı Linyitspor’a 30 metreden, sonra da Göztepe’ye 35 metreden mükemmel bir frikik golü kaydetti. Genç oyuncu, kırmızı beyazlı takımın hanesine yazılan 5 golün üçünü attı. İkisini de attırdı. Adeta tek başına maç aldı.

Kaynak: Bolu Şampiyon

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.