VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

'Beni sadece güldürüyorlar'...

3 Ekim 2012

Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat, son günlerde kamuoyunda sıkça konuşulmaya başlanan Boluspor Teknik Direktörü Serhat ...

Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat, son günlerde kamuoyunda sıkça konuşulmaya başlanan Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller kalsın mı? Gitsin mi? tartışmasına son noktayı koydu. Abdullah Abat, “Futbol, bir takım oyunu ve uzun soluklu bir şey. 5 maç sonra hoca gönderip, getirmek bunlar Boluspor için, klasik şeyler. Boluspor bu sene dediğimiz gibi istikrardan yana. Geçmiş yılları baz alarak söylenti çıkması bana göre çok yanlış. Böyle şeyler beni sadece güldürüyor” dedi “HATALARDAN DERS ÇIKARMAK GEREKİR”

Kartalspor karşısında alınan mağlubiyetin futbolda olağan bir durum olduğunu fakat oynanan oyunun kötü olduğunu belirten Abat, ”Futbolda mağlubiyetler olacak. Bunu da Kartal’da tattık. Kötü bir oyun ortaya koyduk. Beni tek üzen nokta bu. Kartalspor’un stadı futbol oynayama pek elverişli değil. Tabi bu izni federasyonun nasıl verdiğini irdelemek gerekiyor. Bunu sahaya yıkmak anlamsız olur. Futbolcularımız koordineli değillerdi, karşılaşmaya motive olamamışlardı. Bu maç bitti. Kötü bir maçtı. Hatırlanacak bir maç, bir hafta değildi. Önümüzde haftalarda tekrardan Boluspor eski günlerine kavuşacaktır. Bu işler 1-2 maçta olacak işler değil. Uzun soluklu bir lig, onun için çokta oynanmış maç için konuşmamak gerekir. Hatalardan ders çıkarmak gerekir. Takım ve aile içinde çözülecek konuşulacak şeyler. Ancak bunu kamuoyu olarak çokta irdelemenin bir anlamı yok. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız.”

SADECE GÜLÜYORUM”

Serhat Güller'in hakkında çıkan dedikodulara sadece gülüp geçtiğini belirten Abat konuşmasına şu şekilde devam etti;

“Hocanın gitsin kalsın denmesiyle bizim hoca gönderip burada bekletecek halimiz yok. Biz bir sistem, metot halinde çalışmasını elverişli hale getirmeye çalıştık. Çok şükürde bunu yaptık. Bunda bir sıkıntımız yok. Tabi futbolu sahada futbolcular oynuyor. Hazırlık süresinde, gayet iyi bir kamp dönemi geçirdiğimize inanıyorum. Futbol bir takım oyunu ve uzun soluklu bir şey. 5 maç sonra hoca gönderip, getirmek bunlar Boluspor için, klasik şeyler. Boluspor bu sene dediğimiz gibi, istikrardan yana ve bu asla geçmiş yılları baz alarak söylenti çıkması bana göre çok yanlış. Böyle şeyler beni sadece güldürüyor.”

Kaynak: Köroğlu Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • Erkaan14
    4 Ekim 2012 • 11:00
    Bakın Fenerbahçe ye hocasının arkasında durarak futbolcuların değil yönetim ne isterse onun olacağını futbolcularına sert bir dille ifade etti.Sizce zararlımı çıkacak.Aksine bundan fenerbahçe ve türk futbolu kazanacak.Zaten 5-10 maçta hoca göndermek bizde var.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.