VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Çaresiz annenin gözyaşları...

2 Ekim 2012

Bolu’nun Yeni Akçakavak köyünde çıkan yangında evi yanan kadın, çocuklarına sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Minik çocuk ...

Bolu’nun Yeni Akçakavak köyünde çıkan yangında evi yanan kadın, çocuklarına sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Minik çocuk annesine dönerek, “Anne biz bu gece nerede kalacağız” dedi.

Yangın, saat 13:40 sıralarında Yeni Akçakavak köyünde Mustafa Güden’e ait iki katlı ahşap binada meydana geldi. Mustafa Güden’in işte olduğu sırada eşi Hatice Güden ve büyük oğlu Metin Güden tarlaya gitti. 8 yaşındaki Enes Güden’in evde tek başına bulunduğu sırada yangın çıktı. Köylüler evden dumanların yükseldiğini görünce hemen itfaiyeye haber verdi. Annesi, babası ve ağabeyinin dışarıda olduğu sırada evdeki alevleri fark eden Enes Güden de hemen evden kaçtı. Alevler kısa sürede bütün binayı sarınca yangın büyüdü. Köylüler hemen yardıma koşarak ellerindeki kaplarla binaya su atarak alevlere müdahale etmeye çalışırken, bazı vatandaşlar da su hortumlarıyla yangını söndürmeye çalıştı.

EVLATLARINA SARILDI

Kısa sürede yangın bölgesine gelen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri alevlere müdahale etti. Bu sırada evlerinin yandığını öğrenen anne Hatice Güden ve büyük oğlu Metin Güden olay yerine koştu. Koşarak olay yerine gelen Metin Güden (13) evi görünce gözyaşlarına boğuldu. Anne Hatice Güden ise sinir krizi geçirerek yere yığıldı. Komşuları tarafından sakinleştirilen kadın daha sonra bir banka oturtuldu. Yanına gelen iki oğluna sarılan anne gözyaşlarına boğuldu. 8 yaşındaki Enes’in “Anne biz bu akşam nerede kalacağız” demesi üzerine oğluna sarılan anne, “Ben ne yapacağım” diye ağladı. Acılı anne daha sonra ambulansa alınarak tedavi edildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.