VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Murat Çelik fena bombaladı...

1 Ekim 2012

Şampiyon Gazetesi ve Bolu Şampiyon Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik Kartalspor maçı sonrasında çok ...

Şampiyon Gazetesi ve Bolu Şampiyon Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik Kartalspor maçı sonrasında çok ağır bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

PAPAZLAR GÜLLER'İ DEVİRME PEŞİNDE...

Sezon başından bu yana hiç yazı yazmadım. Bu kez farklı bir bakış açısıyla kenara çekilip olan biteni izledim. Dışarıdan biri gibi olan biteni gözlemlemeye çalıştım. Aslında yazılıp çizilecek o kadar çok şey vardı ki “kuzu” olduk.

Malumunuz spor da artık siyaset gibi çok değişti. Dobra dobra konuşacak, yazacak, çizecek kimse kalmadı. Herkes yalakalık peşinde. Yazanlar da var tabi ama onlar da kendilerini gündemde tutmaya çalışanlar. Bugüne kadar kentin yerel sorunlarını yazarken, bakmışlar ki Boluspor iyi reklam yapıyor, dönüvermişler spor köşe yazarlığı yapmaya. Emekçi değiller yani. Aynı İstanbul gibi bizim şehrimiz. Her milletten insan var. Artık memleket öyle bir hal aldı ki cemaate kıçını dayarsan zengin olursun, muhalif olursan aç kalırsın. Sporda bile var bu işler.

Boluspor birkaç gün önce Kartalspor’a yenilince ortalık bir anda karıştı. Dört haftadır namaglup giderken ses çıkartmayanlar, bir yenilgi sonrası ortalığı karıştırdı. Öncelikle Serhat Güller’i bu takımın başına geldiği günden bu yana istemeyen yöneticiler ve futbolcuların olduğunu biliyorum. Hem de o kadar belli oluyor ki ağabey diye takıma aldığınız adamlar ortalığı karıştırıyor.

Hafta içinde Ali Güzeldal yardımcı antrenörle idmanda tartışmış ama basın bunu kamuoyuna yansıtmamıştı. Çünkü o idmanda sadece bir basın mensubu vardı. Aynı isim Kartalspor maçında da yine ortamı gerdi. Serhat Güller üçüncü oyuncu değişikliği hakkını İskender’den yana kullanınca Ali Güzeldal da kulübeye uğramadan direkt olarak soyunma odasına gitti. Yaşananlar gayet açık ve net.

Artık susmayacağım. Sizlere şirin görünmek için kendime “yalaka” dedirtmek istemiyorum. Çünkü biz başkan ve yönetim yalakası olduk. Bu kötü imajı da başkan ve yöneticilerimizin bilmesini istiyorum. Boluspor konusunda susmayacağım. Sezon başından bu yana “patlak” bir takımla mücadele ediyoruz. Aldığımız oyuncuların neredeyse hiçbiri tam randıman vermiyor. Sakatları, psikolojik çöküntü içindeki adamlar hala kendine gelemedi. Evet, isim olarak çok kaliteli bir takımız ancak oyun olarak biz bu takımla hiçbir şey yapamayız. Ne olur kimseyi kandırmayın. İnsanlara umut dağıtmak çok güzel bir şeydir ancak vebali ağır olur.

Ben ne Başkan Abdullah Abat’ın ne de yönetiminin başarısızlığını asla istemem. Bunu başta beni en iyi tanıyanlardan biri olan Abdullah Abat bilir. Kendisine karşı asla ihanet etmeyeceğimi aksine destek olacağımı da bilir. Bir de Kartalspor maçı sırasında tribünleri terk eden yöneticilerimizi merak ettim. İnsanların gözü önünde neden böyle bir harekette bulunurlar anlamadım. Ondan sonra da “Metin Diyadin’le görüşmeye gittiler” diye laf yaptırdınız. Bolu bunu konuşuyor. Taraftar sizin sinirden stadı terk etmenizi anlamaz. O tribünde birçok teknik adam varken sizin apar topar oradan ayrılmanız hoş olmadı.

Aslında özetle şunu söylemeye çalışıyorum; Bu takımda Serhat Güller’in üzerinde durmak isteyen oyuncular var. Halk dilinde “papaz” olarak adlandırılan bu isimler birkaç hafta ortalığı iyice karıştırmazsa ben de bu futboldan anlamıyorum…

1 yorum yapılmış
  • mert yıldız
    30 Eylül 2012 • 11:00
    murat seni takdir ediyorum yazdıklarını hepsine katılıyorum. keşke senin gibi muratlar çoğalsa boyun eğmese bu düzene.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.