VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Minik yavru muradına erdi...

1 Ekim 2012

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Belediye Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere gittiği Mengen’de bir önceki ...

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Belediye Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere gittiği Mengen’de bir önceki ziyaretinde verdiği sözü yerine getirdi ve kendisinden salıncak isteyen minik çocuğa hediyesini elleriyle verdi.

Geçtiğimiz aylardaki Mengen köy ziyaretleri sırasında Ağcalar Köyü Saray Mahallesi’nde küçük bir çocukla sohbet eden İl Başkanı Ömer Sayın, çocuğun “Salıncak istiyoruz” talebini bölgeye düzenlediği yeni ziyarette yerine getirdi.

TESLİM EDİLDİ

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen AK Partili Belediye Başkanları toplantısı bu ay Mengen’in Gökçesu Beldesinde gerçekleştirildi. Toplantının ardından Ağcalar Köyü Saray Mahallesi’ne uğrayan Ak Parti İl Başkanı, beraberinde getirdiği salıncak ve oyuncakları köy muhtarı Mustafa Bayram’a teslim etti.

“HER ÇOCUĞUMUZA ULAŞACAĞIZ”

Çocukların bu ülkenin geleceği olduğunu belirten Sayın, “Bu yavrularımız bizlerin ve ülkemizin geleceğidir. Ak Parti olarak, iktidara geldiğimiz günden bugüne kadar eğitimden sağlığa gerçekleştirdiğimiz bütün reformlarla bu yavrularımıza iyi bir gelecek sunmaya çalışıyoruz. Bugün, birkaç ay önce gerçekleştirdiğimiz ziyaretler sırasında küçük bir yavrumuzun bizden talep ettiği küçük bir isteği gerçekleştirmenin büyük mutluluğunu yaşamaktayız. Umarım bu oyuncaklar onları sevindirmeye vesile olur. Biz belirli imkânlar doğrultusunda bugün olduğu gibi bundan sonrada aziz vatanımızın en ücra köşelerindeki bütün vatandaşlarımıza ulaşmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak:www.boluekspres.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.