VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu iş böyle gitmez...

30 Eylül 2012

Boluspor, Kartalspor deplasmanında çok kötü bir oyun ortaya koyarak sahada 2-0 mağlup ayrıldı. Kırmızı beyazlı ...

Boluspor, Kartalspor deplasmanında çok kötü bir oyun ortaya koyarak sahada 2-0 mağlup ayrıldı. Kırmızı beyazlı takımımızın neredeyse pozisyonu yok gibiydi. Atak yapmakta zorlanan Boluspor ağlarını eski futbolcuları Erman Ergin ve Fatih Gül havalandırdı.

KARTAL BASKILI BAŞLADI

Maça Kartalspor ekibimize göre daha etkili başlarken, Boluspor daha çok oyunu yarı sahsında kabul etmek zorunda kaldı. Ev sahibi ekip maçın 21. dakikasında ilk gol bulan taraf oldu. Sol kanattan yapılan ortaya topu önünde bulan Erman’ın vuruşunda top kaleci Serdar’ın solundan fileler buluştu. Bu dakikadan sonra Boluspor daha çok rakip kalede etkili olmaya çalışsa da net gol pozisyonuna giremedi. İlk yarıda neredeyse sıfır pozisyon bulan Boluspor soyunma odasına 1-0 mağlup gitti.

İKİNCİ YARI HAREKETLİ BAŞLADI

İkinci yarı ilk yarıya oranla biraz daha hareketli başladı. İki ekipte orta sahayı çabuk geçmesine karşın hem Boluspor defansı hem de Kartalspor savunması rakip forvetleri gol pozisyonuna sokmadı. Özellikle bu bölümde hücum oyuncularından çok savunma oyuncularının başarısı dikkat çekerken, teknik direktör Serhat Güller Abdülaziz ve Emre Kılınç’ın yerine oyuna İskender Alın ve Kingsley oyunda dahil oldu.

 

FATİH GÜL SAHNEDE…

Mücadelenin 68. dakikasında sezon başında kiralık olarak Kartalspor’a gönderdiğimiz ve centilmenlik anlaşması yaparak Boluspor’a karşı forma giyemeyeceği söylenen eski oyuncumuz Fatih Gül takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

2-0’dan sonra Kartalspor oyunu istediği gibi yönlendirirken, Boluspor 3 oyuncu değişikliğine gitti. Kırmızı beyazlı ekibimizde Cihan oyundan alınırken Barbaros oyuna dahil oldu. Maçın kalan dakikalarında iki ekipte rakip kalede etkili olamazken, Kartalspor maçı 2-0 kazanmayı başardı. Boluspor bu sonuçla ligdeki ilk mağlubiyetini alırken, 6 puanda kaldı. Kırmızı beyazlılar haftaya Pazar günü sahasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek.

4 yorum yapılmış
  • suat ylçnl
    29 Eylül 2012 • 11:00
    şemsiyenin tadını biliyormuş gibi haber yapmışsınız
  • KARAPANTER.
    29 Eylül 2012 • 11:00
    bu hocayla bu iş yürümez diye herkes söylüyor başkan hala bekliyor sahada adamlar yürüyor 90.dk boyunca doğru dürüst atağımız yok kartal spor kalecisi en rahat maçını oynadı .orta sahadan ileriye pas atacak adam yok forvetlerimiz kış uykusuna yattılar demekki hoca takımı iyi motive edemiyor kadro iyi fakat onları hazırlayamayan bir hoca var.saygılar.
  • yuksel14
    30 Eylül 2012 • 11:00
    HA..NE GÜZEL..şimdi bide rize çakar..mesut-cihan-volkan-kimmiş onlar takımı bozuyorlar..birde iskender ve ali güzeldal zaten şikeciler serdarda dahil..golün birinde yanlış yerde durdu hatalı gol--yedi..nerde eser...zaten onlar kaç yıldır top oynamamış sezonu boş geçmeyelim diye gelmişler burası onlar için maç eksiğini giderme seneye bakacaklar..adamlar ölmüş...onlardan bize iş cıkmaz--iskender-serdar-ali---yarıda gitseler fena olmaz nerde kenan..aliyede iskenderede bedel-
  • Savaş akca
    30 Eylül 2012 • 11:00
    eyvah öldük bittik malubiyet nedemek yaaa bitti boluspor küme düşceK kartala yenildik yaa SİZE YAZIKLAR OLSUN AYIP AYIP HEMEN İLERİ GERİ YAZMAYA BAŞLAMIŞSINIZ... ŞEMDİYENİN TADINI BİLDİGİNİZ NERDEN BELLİ YENSEDE YENİLSEDE YARENLER ANKARA HEP DESTEKDE TAM DESTEKTE ...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.