VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Agbetu kırdı geçirdi...

29 Eylül 2012

Boluspor’un başarılı oyuncusu Agbetu cezalı olduğu için Kartalspor deplasmanına götürülmedi ancak siyahi oyuncu kafile tesislerden ...

Boluspor’un başarılı oyuncusu Agbetu cezalı olduğu için Kartalspor deplasmanına götürülmedi ancak siyahi oyuncu kafile tesislerden giderken herkesi kırdı geçirdi. Özellikle İskender’le sohbeti görülmeye değerdi. Bakın Agbetu İskender’e ne dedi?

 

Göztepe maçında gördüğü kırmızı kart sonrasında 3 maç ceza alan Agbetu, renkli kişiliği ile takımın neşesi haline geldi. Agbetu, cezalı olduğu için Kartalspor deplasmanına götürülmesi ama takım arkadaşlarını zorlu depslasman öncesinde yalnız bırakmadı. 

 

YOĞURTLU İSKENDER ESPRİSİ

İskender Alın, takım otobüsüne binerken, Agbetu’ya, “Gel seni İstanbul’a götüreyim. Yemek ısmarlarım. Ne yemek istersin” deyince, siyahi oyuncu, “Ben yoğurtlu iskender yerim. Ismarlarsan gelirim” dedi. Bu sözler üzerine kaptan Serdar ve takım arkadaşları gülmekten kendilerini alamadılar. Agbetu ayrıca, Kaptan Serdar Kulbilge’ye dönerek, “Adamsın Serdar” diyerek sarıldı. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.