VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Eşini dır dır ediyor diye dövdü...

28 Eylül 2012

Bolu’da bir fabrikada gece vardiyasında çalışan bir çocuk babası Murat Karadeniz, eşi Nurcan Karadeniz’i, çok ...

Bolu’da bir fabrikada gece vardiyasında çalışan bir çocuk babası Murat Karadeniz, eşi Nurcan Karadeniz’i, çok konuşup kendisini uyutmadığını iddia ederek sokak ortasında tekme tokat dövdü.Sinirli koca göz altına alınırken, talihsiz kadın hastaneye kaldırıldı.

 

Darp olayı sabah saat 09.45 sıralarında İzzet Baysal Caddesi Belediye karşısında meydana geldi. Eşi Nurcan Karadeniz’le evde tartıştıktan sonra birlikte dışarıya çıkan çift sokak ortasında da tartışmaya başladı. Sinirlerine hakim olamayan Murat Karadeniz, eşini belediye binasını karşısından başlayarak döve döve Saraçhane Caddesi'ne kadar getirdi. Genç kadın aldığı darbeler sonucu yere yığılırken, kendisine olay yerinden geçen vatandaşlar ile belediye görevli olan Nimet Demirel yardım etti. Demirel, darp edilen kadına su ve mendil verirken, eşini darp eden Murat Karadeniz ise bir kenara çekilip sandalye ye oturarak olay yerine polisin ve ambulansın gelmesini bekledi.

 

“BU KADININ DIR DIRINDAN BIKTIM”

Bir fabrikada gece vardiyasında çalıştığını ve sürekli olarak eşinin kendini rahatız ederek uyutmadığından şikayetçi olan Murat Karadeniz, “Yıllardır bu kadının dırdırından bıktım. Sabah işten geldiğimde beni hiç uyutmuyor. Sürekli konuşuyordu bundan bıktım artık. Türkiye’de böyle kadınlar kaldı mı bilmiyorum ama benim karış kalmış demek ki. Yıllardın dırdırından bıktım” derken, eşi tarafından öldürülesiye dövülen bir çocuk annesi ise, “Eşim hemen hemen her gün beni dövüyor. Sürekli bir bahane buluyor. Dayak yemekten bıktım. Dünde sokak ortasında herkesin önünden beni dövdü. Kendisinden davacıyım” dedi.

 

GÖZ ALTINA ALINDI

Eşini sokak ortasında dövdükten sonra pişkin bir şekilde oturduğu yerden polisin ve ambulansın gelmesini bekleyen, Murat Karadeniz, olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alınırken, kendisine tepki gösteren vatandaşlara ve basın mensuplarına da hakaret etti. Eşi tarafından darp edilen genç kadın 112 Acil Servis ekipleri tarafından İzzet Baysal devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

2 yorum yapılmış
  • turuncu
    27 Eylül 2012 • 11:00
    iyi yapmış
  • Cetnblen
    16 Mart 2024 • 18:41
    Valla aynısı benım basım da az bıle yapmıs ben olsam bende aynısını yapardım dayagı hak edıyorlar durduk yerde hıc kımse karısını dovmez ben agır vasıta soforuyum yoldan gelmısım bıraz uyuyup tekrar yola cıkacagım benı uyutmuyor varsa yoksa bu cene nedır bu kendını bılmez nıdugu belır sız kadınlardan bu.erkeklerın cektıgı allah bız erkeklere sabırlar versın hakedene dayak vacıptır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.