VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kupa beyi kupadan elendi..

27 Eylül 2012

Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası maçında Yimpaş Yozgatspor'la karşı karşıya geldi. Sahaya as kadrosunu sürmeyen ve ...

Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası maçında Yimpaş Yozgatspor'la karşı karşıya geldi. Sahaya as kadrosunu sürmeyen ve dinlendiren Serhat Güller, hiç beklemediği bir mağlubiyet alarak kupadan elendi. İyi başladığımız karşılaşmada oyun hakimiyetini elimize alamayınca, kupadan elendik.

Ziraat Türkiye Kupası maçında Yimpaş Yozgatspor'la karşı karşıya gelen kırmızı beyazlı ekibimiz, hiç beklemediği bir mağlubiyet alarak kupadan elendi. Oyun iyi başlayan ve 17'nci dakikada güzel oyunun karşılığını alan Boluspor, ikinci yarıda peş peşe yediği iki golle kupaya veda etti.

Maçın 17'nci dakikasında sol kanattan Ali Güzeldal2ın kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Engin, düzgün bir kafa vuruşuyla durumu 1-0'a getirdi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran ekibimiz aradığı ikinci golü bir türlü bulamadı.

PEŞ PEŞE GOLLER GELDİ..

İlk yarıda agrasif oyunuyla dikkat çeken Barbaros'u yedek kulübesine çeken Serhat Güller, Emre Kılınç'ı oyuna dahil etti. Savunmanın S.O.S verdiği dakikalarda yakaladıkları boşluğu affetmeyen Yimpaş Yozgatlı oyuncular, İlhan'ın şık vuruşuyla durumu 1-1'e getirdiler.

Golden hemen 5 dakika sonra daha beraberlik golünün şokunu atlatamayan ekibimiz Volkan'ın kalecisi Beycan'a vermek istediği geri pası Muhammed'in kapmasıyla bir kez daha sarsıldı. Muhammed bir anda durumu 2-1'e getirdi.

PENALTI KAÇTI

1-0'lık galibiyetten 2-1 geriye düşen ekibimiz bütün haklarıyla saldırsa da bir sonuç elde edemedi. Maçın 69'ncu dakikasında Kingsley'in sol kanattan rakiplerini çalımlayarak ceza sahasına girmesiyle birlikte Yozgat'lı oyuncular Kingsley'i yere düşürdüler. Maçın hakemi Mehmet Efe, Kingsley'e yapılan hareket sonrası penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Boluspor'un tecrübeli ayaklarından olan Ali Güzeldal geçti. Ali'nin penaltı atışını kaleci Koray kurtardı.

Yimpaş Yozgat'lı oyuncular bu dakikalardan sonra 2-1'lik galibiyetinde verdiği güvenle birlikte tam saha kapanarak zaman çalmaya yönelik hareketler yaptılar. Maçta başka gol olmayınca Boluspor Ziraat Türkiye Kupası'na ilk maçtan veda etmiş oldu.

Karşılaşmanın sonunda Yimpaş Yozgat'lı oyuncular saha içinde büyük sevinç yaşadılar.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.