VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Güle güle Fevzi amca...

27 Eylül 2012

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Bolu Şubesi Onursal Başkanı, Eski Boluspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi, ...

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Bolu Şubesi Onursal Başkanı, Eski Boluspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi, emekli gazeteci ve Şampiyon Gazetesi Spor Yazarı Fevzi Duru hayatını kaybetti. Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Bolu gazetecilerinin duayeni son yolculuğuna uğurlandı.

 

Bolu'da yıllarca gazetecilik yaptıktan sonra emekliye ayrılan ve emekli olduktan sonra da spor yazarı olarak köşe yazısı yazmaya devam eden, gazetecilik mesleğine aşık bir insan olan Fevzi Duru öğle namazından sonra kılınan cenaze namazıyla birlikte ebediyete uğurlandı. Büyük Camii'de düzenlenen törene, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, BTSO Başkanı Emin Semercioğlu, Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Boluspor eski başkanı ve işadamı Yılmaz Becikoğlu'nun yanı sıra çok sayıda seveni ve meslektaşları katıldı.

Sevenleri 'Fevzi amca'larını son yolculuğuna uğurlarken, torununun Fevzi Duru'nun fotoğrafını sevmesi görenlere duygu dolu anlar yaşattı. Fevzi Duru'nun cenazesi kılınan namazın ardından Yeniköy aile mezarlığına defnedildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.