VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

400 yataklı hastane için yer aranıyor...

25 Eylül 2012

Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık, "Bolu'nun dört bir tarafında halkımızın daha kaliteli ve ...

Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık, "Bolu'nun dört bir tarafında halkımızın daha kaliteli ve daha modern binalarda sağlık hizmeti alarak memnuniyeti yüzde 100'e çıkarmak hedefimizdir" derken, Bolu’ya yapılacak olan 400 yataklı hastane için de, yer tespiti safhasında olduklarını kaydetti.

Arık, yaptığı yazılı açıklamada, Bolu ve ilçelerinde bulunan sağlık kurumlarının fiziki şartların iyileştirilmesi için, eski binaların onarımı ve yeni bina yapımında hızlı gelişmeler yaşandığını belirtti.

Bolu merkezinde ve ilçelerde bulunan hastanelerin inşaat çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Arık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Göynük Himmetoğlu Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı tamamlanmış olup kesin kabul aşamasındadır. Dörtdivan Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatına başlanmıştır. Aynı şekilde Merkez Sağlık Mahallesi'nde yapılacak Aile Sağlığı Merkezi'nin tahsis işlemi tamamlanmış olup inşaatına en kısa sürede başlanacaktır. 20 Yataklı Mengen İlçe Hastanesi yapımı tüm hızıyla devam etmekte olup 2013 yılı ikinci yarısında bitirilmesi planlanmaktadır"

400 yataklı hastane yer tespiti aşamasında

15 yataklı Göynük İlçe Hastanesi'nin yapımı için yer tahsisinin yapıldığını ve temel kazısına başlandığını vurgulayan Arık, Gölyüzü ve Yeniçağa Aile Sağlığı ve Toplum Sağlığı Merkezleri'nin proje ihalelerinin yapıldığını ancak ilgili firmanın işi zamanında teslim etmemesi nedeniyle ihalenin fesih edildiğini aktardı.

Fesih edilen ihalelerin yenilerinin yapılması için çalışma başlatıldığını dile getiren Arık, açıklamasını şöyle tamamladı; "400 yataklı devlet hastanesinin yer tespit işlemlerine önümüzdeki günlerde başlanacaktır. Bolu'nun dört bir tarafında halkımızın daha kaliteli ve daha modern binalarda sağlık hizmeti alarak memnuniyetini yüzde 100'e çıkarmak hedefimizdir" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.