VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Djiehoua'yı perişan ettiler...

25 Eylül 2012

Boluspor'un siyahi golcüsü Serge Pacome Djiehoua, 29. yaşgününü antrenman sonrası arkadaşlarının hazırladığı sürpriz doğum günü ...

Boluspor'un siyahi golcüsü Serge Pacome Djiehoua, 29. yaşgününü antrenman sonrası arkadaşlarının hazırladığı sürpriz doğum günü partisiyle kutladı. Pastanın kesilmesinin ardından Alp Ergin ve Serdar Kulbilge'nin sırtına su döktüğü Djiehoua'ya asıl sürprizi Mahmut Boz ve Akeem Agbetu yaptı. Kaptan Serdar Kulbilge kutlamada kendinden geçti.

Kendi tesislerinde Yimpaş Yozgatspor maçının hazırlıklarını sürdüren Boluspor'da keyifler yerinde. Ligde alınan güzel sonuçlar ve herkesi tatmin eden oyun oyuncularında yüzlerine yansıdı. Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi günü tek idmanla geçen kırmızı beyazlılar antrenmanın sonunda Djiehoua'nın yeni yaşını sürpriz bir doğum günü pastasıyla kutladılar.

SERDAR VE ALP SAHNEDE

Antrenmanın sonunda sahaya getirilen pastayla yüzü bir anda gülen Djiehoua, pastayı kestikten sonra neye uğradığını şaşırdı. İlk olarak takım arkadaşları Alp Ergin ve Serdar Kulbilge'nin iki şişe suyu kafasından aşağıya boşlatmasıyla şok olan siyahi golcü, asıl sürprizi daha sonra yaşadı.

YUMURTALI SÜRPRİZ

Djiehoua'nın pastayla ilgilenmesinden faydalanıp yemekhaneye giderek yumurta alan Mahmut Boz, Akeem Agbetu ve Serdar Kulbilge'ye elindeki yumurtaları verdi. Yumurtaları görüp kaçmaya çalışan Djiehoua'yı Agbetu sarılarak durdurdu. Ardından peş peşe kafasına yumurta atılan Djiehoua'nın görüntüsü herkesi kahkahaya boğdu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.