VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Artık Elginkan'a girmenin bedeli var!

25 Eylül 2012

Bolu Ekspres Gazetesi, 21 Eylül Cuma günü yayınlanan gazetenin manşetinden “Elginkan Vakfı'nda başörtü skandalı” başlığıyla ...

Bolu Ekspres Gazetesi, 21 Eylül Cuma günü yayınlanan gazetenin manşetinden “Elginkan Vakfı'nda başörtü skandalı” başlığıyla haber yayınladı. Açıklama daha da  skandal...

Elginkan Vakfı'nda başörtüsü skandalı giderek büyüyor. Geçtiğimiz günlerde Ekspres Gazetesi'nin manşetten duyurduğu haber sonrası Elginkan Vakfı yönetimi ilginç bir atağa kalktı. Vakıf yönetimi, “kılık kıyafet yönetmeliği” ne uygun gelinmesi gerektiğine dair uyarısını ana sayfasından duyurdu.

Duyuru da, “Eğitim merkezimizde, 'Milli Eğitim Bakanlığı ile Diğer Bakanlıklara Bağlı Okullardaki Görevlilerle Öğrencilerin Kılık Kıyafetlerine İlişkin Yönetmelik' hükümleri kesinlikle uygulanmaktadır. Başvurularınızı bu uyarıyı göz önünde bulundurarak yapmalısınız” ifadelerine yer verildi. Yapılan bu duyuruya göre, başörtülüyseniz Elginkan Vakfı'nın kurslarına başınızı açmadan giremeyeceksiniz" ifadelerine yer verildi.

2 yorum yapılmış
  • mustfa
    25 Eylül 2012 • 11:00
    Helal olsun elginkan tebrikler
  • tolga aytop
    25 Eylül 2012 • 11:00
    olması gerekeni yapmışlar, neden iğneli bir şekilde haber yapıyorsunuz ki. Burasıda bir eğitim kurumu değilmi ? ayrıca nice ücretsiz kursiyer yetiştirirken övüyordunuz ne oldu birden ne değişti. Sonuç olarak burası özel bir şirketin idaresindeki yer. Ya kurallara uyursınız yada size uygun bir yere gidersiniz bu kadar basit.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.