VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Üzerimizde nazar var...

24 Eylül 2012

Boluspor güzel oyunla Samsunspor deplasmanından 2-2 berabere kalarak 1 puanla evine dönerken, 2 oyuncusunun sakatlığı moralleri ...

Boluspor güzel oyunla Samsunspor deplasmanından 2-2 berabere kalarak 1 puanla evine dönerken, 2 oyuncusunun sakatlığı moralleri bozdu. Tecrübeli file bekçisi Eser Altın, Samsunspor'lu futbolcuyla çarpıştıktan sonra sakatlanarak oyun dışında kalmıştı. Tecrübeli file bekçisinin burun ve çevresinde 4-5 ayrı noktada kırık olduğu öğrenildi. Ayrıca, son haftaların flaş ismi orta saha oyuncusu Cafercan Aksu’nun da kasık bölgesinden sakatlandığı belirtildi.

Boluspor'un dün oynadığı Samsunspor karşılaşmasının 5'nci dakikasında golü önlemek isterken rakibiyle çarpışarak ağır bir şekilde sakatlanan Eser Altın'ın tedavisi Samsun'da sürüyor. Tecrübeli eldivenin yarın Samsun Özel Medicana Hastanesi'nde ameliyat olacağı öğrenildi.

 

MASÖR YANINDA

Eser'in şiddetli çarpışma sonrası burun ve çevresinde 4-5 farklı noktada kırık olduğu ve bu kırıkların ameliyatla düzeltileceği belirtildi. Eser'in tedavisi Samsun'da devam ederken, Boluspor'un masörünün de tecrübeli file bekçisine eşlik ettiği öğrenildi. Başarılı eldivenin birkaç gün içinde Bolu'ya dönmesi bekleniyor.

 

CAFERCAN ŞOKU

Boluspor'da, Samsunspor maçı sonrası sıcak gelişme yaşandı. Haftalardır oynadığı oyun ve attı gollerle adından çok söz ettiren Cafercan Aksu’ya nazar değdi. Tecrübeli oyuncunun kasık bölgesinden sakatlandığı öğrenildi.

Ligin başından beri takıma büyük katkıda bulunan tecrübeli oyuncu Cafercan Aksu, Samsunspor karşılaşması sonrası sakatlandı ve sabah idmanına çıkmadı. Karşılaşma esnasında sakatlandığını kenar yönetime bildiren ve daha sonra devam edebilirim diyen Cafercan, maç sonu ağrıların nüksetmesi sonucu kupa maçında oynayamayacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.