VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

5. Kattan düştü...

24 Eylül 2012

Bolu Emniyet Müdürlüğü İzzet Baysal Polis Merkezi Amirliği’nde bekçi olarak görev yapan Yahya Özdemir’in psikolojik ...

Bolu Emniyet Müdürlüğü İzzet Baysal Polis Merkezi Amirliği’nde bekçi olarak görev yapan Yahya Özdemir’in psikolojik tedavi gören 19 yaşındaki Özgür Özdemir, oturduğu evlerinin 5. Katından aşağıya düşerek hayatını kaybetti. Özgür Özdemir  yere düşmeden önce olay yerinden geçen çaycı Metin Yiğit’in üzerine, daha sonra da yere çakıldı. 19 yaşındaki çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı...

Olay bugün saat 14.00 sıralarında İzzet Baysal Polis Merkezi Amirliği karşısındaki apartmanda meydana geldi. Daha önceden uyuşturucu ve psikolojik tedavi gördüğü belirlenen 19 yaşındaki Özgür Özdemir, izinli olduğu gün evlerinin 5. Katından bilinmeyen bir nedenle yere düştü. Özdemir'in, yere düşmeden önce apartmanın alt katında çaycılık yapan Metin Yiğit'in omzuna çarptıktan daha sonra beton zemine düştü. Çaycı Metin Yiğit'in, gencin omzuna düşmesi sonucu omzundan yaralandı. 19 yaşındaki Özgür Özdemir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  

GENÇ ANNE İSE FENALIK GEÇİRDİ

Diğer yandan genç adamın intihar mı ettiği yoksa kullandığı bally yüzünden mi, düştüğü netlik kazanmazken, olayı duyan genç anne ise fenalık geçirdi. Genç anne 112 Acil Servis ekipleri tarafından tedavi altına alındı.

GENCİN NEDEN DÜŞTÜĞÜNÜ HENÜZ BELİRLEYEMEDİK

Haberi duyar duymaz olay yerine gelerek olayla ilgili bilgi alan Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, “5. Kattan düşen Özgür Özdemir bizim emniyet personelimizin oğludur. Daha önceden psikolojik tedavi gördüğünü biliyoruz. Hatta tedavi sonrası iyileştiğini ve bir işe girdiğini de biliyoruz. Yakın bir zamanda da bir işe girmişti. Olay günüde işyerinden izinliymiş. Gencin neden düştüğünü henüz belirleyemedik. Olayla ilgili tahkikat sürmektedir” diye konuştu. Olay yeri inceleme ekipleri bölgeyi kapatarak incelemede bulunurken, yerde poşet içersinde bulunan bally ve bir çift terlik delil olarak alındı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.