VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Sonunda o da AK Partili oluyor...

20 Eylül 2012

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un AK Parti’ye geçme kararının ardından, dünkü Has Parti Kongresi’nde ...

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un AK Parti’ye geçme kararının ardından, dünkü Has Parti Kongresi’nde resmen fesih kararı alınmasından sonra, İl Başkanı Abdullah Uzun’da yazılı bir basın açıklaması yaparak kendisinin de AK Parti’ye geçeceğini belirtti.

Uzun’un yazılı basın açıklaması şöyle;

 “İki ay önce, Sayın Başbakanımızın daveti ile başlayan Has Parti – Ak Parti bütünleşme teklifi sonrasında gelinen süreçte 19 Eylül Çarşamba günü Halkın Sesi Partisi yaptığı Kongre ile fesih kararı almıştır. Kongrede oy kullanan kurucuların 165 i evet,12 si de hayır oyu kullanmıştır. Bu kararın gelecek için hayırlı olmasını diliyorum.

Bendeniz siyasi hayatım boyunca, hiçbir sözü “laf olsun” diye söylemedim. Çeşitli çalışmalar yaptık; doğrular kadar yanlışlarımızda da olmuştur. Ama benim için HAS Parti çok farklı bir yerde. Çünkü her kelimesinde, her pankartında, A’dan Z’ye her şeyinde emeğimiz var. Bolu teşkilatı olarak o kadar büyük imkânsızlıklarla hareket ettik ki! Arkadaşlarımızla beraber kendi çocuklarımızın rızkından, zamanlarından vererek büyük mücadele ettik. Ama Türkiye’nin içinde bulunduğu siyasi şartlar HAS Parti’nin devam etmesine imkân tanımadı. Benim için de aslında son derece duygusal bir süreç. Ama bir partiyi kurmak kadar kapatmak da bir iradedir. Seçimler de bize hep şu söylendi: “Biz sizi seviyoruz, beğeniyoruz ama lütfen Tayyip Bey’le beraber olun” Şimdi milletin bize gösterdiği istikamette ilerleyeceğiz. 22 Eylül'de Ak Parti'ye katılma töreninde olacağım.

Bundan sonraki süreçte, 22 Eylül Cumartesi günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde saat 14.30 da Sayın Başbakanımızın da katılacağı bir törenle, Ak partide siyasete devam etmek isteyen kurucular kurulu üyeleri, GİK üyeleri ve il başkanlarının katılım töreni olacaktır. İnşallah bende bu törene katılacağım. İl ve ilçelerimizdeki Has Partili teşkilat mensuplarımız ve üyelerimiz de kendi iradeleri doğrultusunda bu törenlerle Ak Parti de hizmet yapmaya devam edeceklerdir.

 HAS Parti’de bize omuz veren, destek olan teşkilat mensubu arkadaşlarıma, üyelerimize ve bize gönül veren oy veren halkımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki süreçlerde de inşallah yine hep beraber “Yeniden Büyük Türkiye’nin inşasında” bir tuğla dahi koyma gayretinde oluruz."

4 yorum yapılmış
  • Ergün
    19 Eylül 2012 • 11:00
    Belliydi zaten. AKP nin Abdullah Uzun'u Belediye başkan adayı olarak göstereceğini düşünüyorum. Tayyip beyin yerine Numan Bey. Alaattin beyin yerine de Sayın UZUN. Düzene bak.
  • kenan
    20 Eylül 2012 • 11:00
    AFERİN APO ÇOK GÜZEL YAPIYORSUN BU İŞİ...BRAVO...
  • Adnan Boyacıoğlu
    20 Eylül 2012 • 11:00
    Verip alıyodu tayyibe ne olmuş da geçiyomuş,milletvekilliğimi vaadetmişler,bunların her tarafı siyasetçi olsa ne olur,hiç birinin birbirinden farkı yok..Vay benim memleketimimin haline.!!!!
  • sahin korkmaz
    21 Eylül 2012 • 11:00
    SAYIN APDULLAH UZUN BU YAPTIĞINI NE KADAR DOĞRU BULUYORSUN BİLMİYORUM AMA KESİNLİKLE YANLIŞ KARAR VERİYOSUN DOĞRUSU SANA YAKIŞTIRAMADIM
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.