VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu Belediyesi bilgisayar dağıtacak...

14 Eylül 2012

Bolu Belediyesi 2012 yılında 4 yıl ve üzeri örgün eğitim yapan üniversitelerden birine kayıt yaptırmış, ...

Bolu Belediyesi 2012 yılında 4 yıl ve üzeri örgün eğitim yapan üniversitelerden birine kayıt yaptırmış, Bolu Merkez İlçedeki lise ve dengi okullardan mezun olan öğrencilere taşınabilir bilgisayar hediye edecek. 1 Ekim 2012 tarihinde başlayacak olan müracaatlar, 15 Kasım 2012 tarihinde sona erecek.

Üniversite tahsili yapan Bolulu öğrencilere büyük bir destekte bulunan Bolu Belediye Başkanlığı, bu yılda üniversite öğrencilerine katkıda bulunmaya hazırlanıyor. Taşınabilir bilgisayar alacak öğrenciler için; 2012 yılında 4 yıl ve üzeri örgün eğitim yapan üniversitelerden birine kayıt yaptırmış olmaları, Bolu Merkez İlçedeki lise ve dengi okullardan mezun olma şartı aranıyor.

Taşınabilir bilgisayar almak isteyen öğrencilerin, belirtilen tarihler arasında Bolu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne gelerek başvuruda bulunmaları gerekiyor. Son başvuru tarihi ise 15 Kasım 2012 olarak açıklandı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz; “Sağlıklı ve eğitimli insanlar yetiştirebilmek için 4 yıldır Türkiye’de ilk defa bir il belediyesi olarak Bolulu olup da orta öğretin sonrası 4 yıllık bir üniversiteyi kazanan her öğrencimize bir bilgisayar veriyoruz. Bu sene dizüstü bilgisayar verme kararı aldık. Her sene kaliteyi biraz daha artırarak bu hizmetimize devam edeceğiz” dedi. Başvuru formu ise, www.bolu.bel.tr adresinden indirilebilinecek.

1 yorum yapılmış
  • ugur
    14 Eylül 2012 • 11:00
    gerededen mezun olmus olsak oluyor mu?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.