VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ali Ercoşkun sessizliğini bozdu...

13 Eylül 2012

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun bu defa CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’a karşı sessizliğini ...

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun bu defa CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’a karşı sessizliğini bozdu ve çok sert sözlerle cevap verdi.

“ADAM YERİNE KOYUP, CEVAP VERME NİYETİNDE DEĞİLDİM”

“HABERDE YAZILANLAR BENİM İFADELERİM DEĞİL”

“TANJU ÖZCAN ÇOK ÇİRKİN, SEVİYESİZ, İĞRENÇ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU”

“HAMZAÇEBİ’NİN ‘SİYASET DÜRÜSTLÜK İSTER’ SÖZÜ, TANJU ÖZCAN İÇİN SÖYLENDİ VE ATASÖZÜ GİBİ TARİHE GEÇTİ”

“TANJU ÖZCAN ZARGANA BALIĞI GİBİ HEMEN ATLIYOR”

“Dershanelerin kapatılması ile ilgili Başbakan’ın basında çıkan sözleri hakkında kendisinin ne düşündüğü sorulması üzerine, Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un; “bu konuda henüz bir bilgi sahibi değilim” şeklindeki sözleri Bolu Olay Gazetesi’nde; “4+4+4 hakkında bilgi sahibi değilim” şeklinde yanlış bir biçimde haber olmuştu. Bu yanlış yazılan haberin ulusal basında Cumhuriyet Gazetesi’nde aynı yanlış devam ettirilerek haber yapılmasından sonra, Bolu Milletvekili Tanju Özcan bu yanlış habere yine balıklama atlayarak; Ercoşkun’u bu haber üzerinden yıpratmaya çalışmıştı.”

Adam yerine koyup, cevap verme niyetinde değildim. “Aslı astarı olmayan yanlış yazılan bir haberin üzerinden kendisinin yıpratılmaya çalışılmasına daha fazla dayanamadığını belirten Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun; “Bolu’ya hiçbir şey vermeyen, sadece polemik oluşturmak isteyen Tanju Özcan’ın kirli politik söylemlerle pirim yapmak adına hareket ettiği için, kendisinin açıklamalarına karşı hiçbir değerlendirmede bulunmayacağımı daha önce belirtmiştim. Bolu için hiçbir projesi, taş üstüne taş koyacak hiçbir önerisi olmadan sadece yapılan ne olursa olsun eleştiren, yapılan doğru işe bile, yani beyaza da siyah diyerek bundan bir politik menfaat sağlamaya çalışan bir zihniyetin, ortaya hiçbir şey koyamaması neticesinde “polemik oluşturayım gündemde kalayım düşüncesine prim vermemek adına hiçbir açıklamasına cevap vermeyeceğimizi söylemiştik. Şahsen adam yerine koyup da cevap verme niyetinde de değilim fakat, bunu bir sefere mahsus veya yılda bir sefer değiştireyim dedim.”

HABERDE YAZILANLAR BENİM İFADELERİM DEĞİL

“Bildiğiniz gibi dün Cumhuriyet gazetesinin internet sitesinde yerel bir gazetede yayınlanan bir habere istinaden benim ağzımdan çıkmayan, benim ifadelerim olmayan bazı cümleler kullanılarak bir haber yayınlandı. Bu yayınlanan haberde ; “4+4+4 süreciyle alakalı benim bu konuda bir malumatım yok Sayın Başbakanımız bilir o ne söylerse doğru söyler tipinde bir paragrafta bir haber kullanıldı. Fakat aynı gazetenin ilk sayfasında “4+4+4 Türkiye’nin önünü açacak” ifadeleri de var. Yani 4+4+4 alakalı Ak Parti Hükümeti’nin gerçekleştirmiş olduğu Türkiye’nin geleceği ile alakalı en önemli kararlardan en önemli icatlardan birisi olduğunu belirten ifadelerinden sonra, Sayın Başbakan’ın dershanelerin kapatılmasıyla alakalı konuyla ilgili görüşlerim sorulduğunda, bir gün önce bu açıklamanın yapıldığını, dolayısı ile bu konuda detaylı bilgim olmadığını, Meclis’in kapalı olduğunu, dolayısı ile Meclis’in açılması ile beraber bu konu hakkında bilgi sahibi olup aktarabileceğimi ifade etmiş iken, bu ifadelerimin, yani dershanelerin kapatılması ile alakalı ifadelerimi 4+4+4 ile ilgili kullanılmasından kaynaklanan bir yanlış haber neticesinde bu Cumhuriyet Gazetesi’nin internet sitesinde yayınlandı ve ben Olay Gazetesi’ndeki bu yayına istinaden gazeteyi dün ziyaret ettim ve bugünkü gazetede de olayın aslı, doğrusu, yani tam ifadelerle bugün düzeltilmiş olarak yer aldı.”

“Tanju Özcan çok çirkin, seviyesiz, iğrenç değerlendirmelerde bulundu”

Fakat maalesef 12 Haziran seçimlerine kadar sadece Bolu’nun tanıdığı ama o günden itibaren meclis çalışmaları ile beraber artık tüm Türkiye’nin tanıdığı Tanju Özcan yine bu konuya da hiç bilmeden sadece Cumhuriyet Gazetesi’nde çıkan habere istinaden yine çok çirkin, seviyesiz, iğrenç değerlendirmelerde bulundu. Tabi biz Tanju Özcan’ı Meclis’te kendi grubunun almış olduğu kararların yanlış uygulanması vesilesi ile iyi tanıdı. Bütün 550 milletvekili de Tanju Özcan’ın çapını, mesafesini net bir şekilde gördü. Tüm Türkiye’de gördü.

Hamzaçebi’nin; “Siyaset dürüstlük ister” sözü, Tanju Özcan için söylendi ve atasözü gibi tarihe geçti

“Hatta kendi grup Başkan vekilleri Akif Hamza Çebi şöyle bir ifade de bulundu ; “Siyaset dürüstlük ister” ve bunu da kendi Milletvekilleri Tanju Özcan için söyledi. Artık bunu bir Akif Hamza Çebi atasözü olarak kullanabiliriz. Siyaset dürüstlük ister, siyaset böyle çirkin, seviyesiz, iğrenç ithamlar üzerine kurulmaz. Ben il başkanlığı dönemimde de defalarca Tanju Özcan’ın yalanlarını, iftiralarını burada size açıkça ispatladım. Bunun aksini ispatlamadığı sürece de şerefle, haysiyetle, onurla her şeyle de itham ettim.”

Tanju Özcan Zargana Balığı gibi hemen atlıyor

Çok kısa geçmişte şirketimin sahibi olduğu bir arsa ile ilgili alakalı bir camii ithamında bulunuldu ve hemen akabinde bunun iftira olduğu net bir şekilde ortaya çıktı. Tanju Özcan yine atladı bu konuya. “Zargana” diye bir tabir vardır bilir misiniz bilmem “atlar”. Tanju Özcan’da tabiri caizse “Zargana balığı” gibi yine atladı. “Bu konuyu şuraya taşıyacağım, buraya taşıyacağım” zaten yaptığı tek şey soru önergesi vermek. Bende kalktım sizin huzurunuzda eğer bırakın böyle bir şeyi, bir kişi bile çıksın, bu işi ispat etsin, desin ki; ben Ali Ercoşkun’la konuştum. Bırakın milletvekilliğini, Bolu’yu terk ederim ve bunu ispat edemeyen insanları da müfteri olarak itham ettim. Ne oldu netice? Tanju Özcan hiçbir şey olmamış gibi “çamur at izi kalsın” mantığı ile yürüdü.”

1 yorum yapılmış
  • Rezil oldun
    13 Eylül 2012 • 11:00
    Rezil , kendine kizcagina hirsini tanju beyden almaya kalkma, bir gundemi takip et en azindan partin ne yapiyor bi haberdar olama nerde seni degil de seni milletvekili yapanlari kiniyorum ben
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.