VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kaza sonrası can pazarı

12 Eylül 2012

Bolu Mudurnu karayolunda feci bir kaza meydana geldi. Gölköy Kavşağı'na 100 metre kala meydana gelen zincirleme trafik kazasında ...

Bolu Mudurnu karayolunda feci bir kaza meydana geldi. Gölköy Kavşağı'na 100 metre kala meydana gelen zincirleme trafik kazasında ortalık savaş alanına döndü. Yaralılardan birinin kalbi durdu. Olay yerinde can pazarı yaşandı.

HABER: Ali Rıza Şahinoğlu - Memleketim Gazetesi 

Kaza akşam saatlerinde meydana geldi. 14 AC 988 plakalı traktörün sürücüsü Yusuf Soydemir evin bahçesine girmek için sol şeride geçince arkadan gelen bir araç traktöre çarptı. Diğer iki araç da otomobille çarpışınca zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza sonrasında olay yeri can pazarına döndü. 112 acil ekipleri kazada yaralanan Yusuf Soydemir, Hasan Serhan ve Muharrem Özkan’a olay yerinde müdahale ettiler. Yaralılar Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

KALBİ DURDU

Kaza sonrasında yaralılara müdahale etmek için 112 acil ekipleri birbirleriyle yarıştılar. Kalbi duran Yusuf Soydemir kalp masajı ile yeniden hayata tutunurken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.