VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bolu'ya geldi...

12 Eylül 2012

Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Nuri Kolaylı, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek meslektaşlarıyla sohbet etti.   Bursa ...

Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Nuri Kolaylı, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek meslektaşlarıyla sohbet etti.

Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Bir dizi incelemeler ve ziyaretlerde bulunmak üzere Bursa’dan Bartın’a gitmek üzere yola çıkan kolaylı ve beraberindeki sekreteri, Bolu’da mola verdi. Geçtiğimiz günlerde Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na seçilen Caner Güngör ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kolaylı, BGC’nin sosyal tesislerinde meslektaşlarıyla buluştu. Yeniden başkan seçilen Caner Güngör’ü tebrik eden ve Bolu’daki sosyal tesislere hayran kaldığını ifade eden Nuri Kolaylı, “Meslektaşlarımla Bolu’da bir arada olmaktan son derece mutluyum. Gerçekten çok güzel bir tesise girdim. Bolu’da gazetecileri bir araya getiren sosyal tesis binası Türkiye’nin birçok yerinde yok. Modern bir tesisi görünce hayran kaldım. Caner kardeşimle göreve başladığı ilk yıllardan tanışıyoruz. Kendisine ve yönetimine hayırlı olsun” dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör de Nuri Kolaylı’nın ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek, “Biz gazeteciler olarak bugüne kadar hep kardeş ve birlik olduk. Nuri başkanımla yıllardır tanışıyoruz. Kendisi Bolu’dan geçerken bizleri onurlandırdı. Ben de Bolu Gazeteciler Cemiyeti olarak basın mensubu arkadaşlarım adına Nuri Kolaylı’ya teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BGC Başkanı Nuri Kolaylı, Bolu’daki meslektaşlarına yanında getirdiği kestane şekeri ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.