VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Veliler okul şoku...

12 Eylül 2012

17 Eylül Pazartesi günü okullar açılıyor. Yaklaşık bine yakın öğrenci mevcudu bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun ...

17 Eylül Pazartesi günü okullar açılıyor. Yaklaşık bine yakın öğrenci mevcudu bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun daha uzun bir süre açılması mümkün görünmüyor.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet İlköğretim Okulu binasının tuvaletlerinin hemen hepsi alt katlarına su sızdırdığı için genel bir onarıma gidildi. Bina, okullar kapanır kapanmaz, güçlendirme, onarım, sıva ve boya badana işlerinin yeniden yapılması için İl Özel İdaresi tarafından ihale edilerek müteahhide verildi.

ŞOK YAŞADILAR

Çocuklarını kayıt yaptırmak için okula giden veliler şok yaşamaya devam ediyor

Sümer Mahallesi’nde oturan veliler, Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda okuyan ve yeni kayıt yaptırmak için okula gittiklerinde halen devam etmekte olan inşaat halindeki görüntüsünü görerek şok yaşıyorlar.

VELİLER ENDİŞELİ

Cumhuriyet İlköğretim Okulu yönetimi tarafından kendilerine yapılan açıklamada, inşaat bitene kadar çocukların okula Koç İlköğretim veya 50. Yıl İzzet Baysal İlköğretim okullarında öğrenim görmeye devam edeceklerinin söylendiğini belirten veliler, “Müteahhidin işi teslim etme süresi 1 Ekim'de sona eriyormuş. Ancak bizim okulda inşaatın daha en az 2 ay daha biteceği yok gibi görünüyor. Okula yeni başlayan 66 aylık çocuklarımız bu belirtilen okullara nasıl gidecek. Yürüyerek gitmeleri imkansız. Milli Eğitim Müdürlüğü kendi bitişiğindeki okul binasının inşaatını koskoca bir yaz boyunca bitirememişse, diğer okulların durumu kim bilir ne haldedir? Özellikle okula yeni başlayacak olan çocuklarımızın uzaktaki okullara taşınabilmesi için Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bir formül bulmasını istiyoruz. Pazartesi günü okullar açılıyor, bizim okulumuzda halen ustalar ameleler çalışıyor” diyerek yakındılar. 

www.bolununsesi.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.