VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bombacının kardeşi Bolu'da çıktı!

12 Eylül 2012

Gaziantep’te 10 kişinin hayatını kaybettiği ve 68 kişinin de yaralandığı bombalı saldırıyı gerçekleştiren terörist ‘Firaz’ ...

Gaziantep’te 10 kişinin hayatını kaybettiği ve 68 kişinin de yaralandığı bombalı saldırıyı gerçekleştiren terörist ‘Firaz’ kod adlı Murat Filiz’in Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde araştırma görevlisi olarak görev yapan kardeşi Dr. R.F. gözaltına alındı.

Ramazan Bayramı’nda Gaziantep'i kana bulayan PKK’lı terörist ‘Firaz’ kod adlı Murat Filiz'in Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı'nda görev yapan araştırma görevlisi kardeşi Dr. R.F. gözaltına alındı. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nden gelen ekipler ile Bolu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, sabah saatlerinde Dr. R.F.'yi evinde bulunduğu sırada gözaltına aldı. Bir süre geçici olarak Dicle Üniversitesi'nde görev yaptığı öğrenilen Dr. R.F. Diyarbakır'a götürülürken, soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

1 yorum yapılmış
  • sezer14
    11 Eylül 2012 • 11:00
    sayın halkımıza önemli hatırlatma doğudan direk doktor ataması yapılırken bizim burda cocuklar işsiz üniversite mezunu askerliyini yapmış işsiz buradan hükümet yetkililerine vekillerimize seslenmek istiyorum biraz uyanık olunda şu öss başkanı ali demir kimse acil görevden uzaklaştırılmalı yoksa bizde mi ayaklanalım devletini seven vatanına bağrağına sahip çıkan önce kendi vatan evlatları üniversite gençlerine çare iş bulun aşkeri taşlayan polise silah cekenleri ödüllendirmiş olmasın devlet gençlerimize iş bulmak devletin birinci görevi sosyal bir olay nankör kişilere bolu gibi direk atama yaparsanız görün da neler gelir başımıza önce bayrak vatan kişilere sahip çıksın devlet vekillere buradan duyurulur saygılarımla.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.